Zoals jullie gisteren al konden lezen vieren wij deze week het 5-jarig bestaan van Srsck met elke dag een leuke winactie. Vandaag geven wij een supertof boek weg voor de kleintjes en de minder kleintjes (en stiekem ook voor de grote kleintjes): ‘365 dingen om te doen met LEGO steentjes’.

winactie

Elke dag LEGO

Dit boek, van auteur Simon Hugo, bevat voor iedere dag een nieuwe uitdaging: van LEGO projecten die slechts een paar minuten duren en waarbij je maar een handvol stenen nodig hebt tot inspirerende bouwwerken waar je uren mee zoet bent. Ik vind dit boek echt heel leuk omdat het niet louter ‘bouwprojecten’ betreft maar er ook echt originele uitdagingen en leuke spelletjes aan bod komen.

Mijn kids hadden vroeger een boek met voor ieder dag van het jaar een kunstproject of -weetje. We hebben er dat jaar echt van genoten want we hadden elke dag ‘ons kunst-momentje’. Dit heb je met dit boek dus ook. Een leuk dagelijks LEGO moment met de kids.

lego

Je krijgt natuurlijk überhaupt veel inspiratie door alle mooie foto’s in het boek. Wat kinderen ook grappig zullen vinden is de bijgeleverde activiteitenkiezer. De projecten zijn verdeeld in verschillende categorieën, o.a samen spelen, trucs en grapjes, solovermaak, puzzels en hersenkrakers en nog veel meer.

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Van MEIS & MAAS, mogen wij 1 exemplaar van ‘365 dingen om te doen met LEGO steentjes’ weggeven. Deze uitgeverij heeft allemaal stoere boeken en magazines van coole merken zoals Star Wars™, Minecraft en LEGO®.

700

Winnen is heel makkelijk:

Laat hieronder of op Facebook of op Instagram een reactie achter!

Extra kans:

  • De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op!
  • Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed! Je kunt ook nog meedoen met onze hangmat-actie –> hier!

winactie

Alle winacties zullen tijdens deze ‘feestweek’ doorlopen tot en met mijn verjaardag op 20 januari. De winnaar ontvangt op 21 januari een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

(DEZE WINACTIE IS OPEN VOOR DEELNEMERS UIT NEDERLAND EN BELGIË)

S_icon_200pxl