Onze blog bestaat vandaag vijf jaar, het is daarom de hele week feest hier! Wij wilden jullie, onze trouwe en ook onze lieve maar minder trouwe lezers ;), bedanken en daarom is er deze week elke dag een winactie op Srsck. 5 jaar = 5 prijzen. Kom dus vooral elke dag even kijken of houd onze Facebook in de gaten. Vandaag kun je een superchille Tropilex hangmat winnen!

winactie

Een moeder-dochter project in Kroatië

Er is enorm veel veranderd sinds het begin van Srsck. Zowel wat de blog betreft als ook ons leventje achter de schermen. Srsck begon als een Engelstalige blog met de focus op reizen. Wij waren net aan het emigreren naar Kroatië na een tijd in de Provence in Frankrijk te hebben gewoond. Het leek ons leuk om over onze belevenissen te schrijven – over de mooie plekken die we zagen.

Eerder schreef ik al enkele jaren een blog op LiveJournal maar dat was allemaal persoonlijker, een soort van dagboek-blog, en dat wilde ik niet meer. Dochterlief en ik begonnen dus met Srsck. Wel leuk om te vermelden dat het echt een moeder-dochter project was, zij was toen 10 jaar oud en dacht vanaf het begin mee over de vorm van de blog en over de onderwerpen.

De 3 musketiers in Kroatië

Helaas duurde onze Kroatische avontuur niet zo lang als gehoopt. Dat kwam voornamelijk doordat mijn huwelijk uitliep op een scheiding en dit een domino effect aan gevolgen had, van het een kwam het ander en de neerwaartse spiraal duurde enkele jaren.

neerwaartse spiraal

Om het heel kort samen te vatten: terug naar Nederland, geen werk, geen huis, nieuwe scholen, nieuwe stad, geen familie in Nederland, gescheiden, iets met reorganisatie, iets met een overlijden, iets met een rechtszaak, iets met oververmoeidheid en drie kids die je graag een gelukkig leven wilt geven. Al met al zijn we sinds onze terugkeer naar Nederland in september 2012 elf keer verhuisd. Het was best een uitdagende periode 😉

Het is nu een kwestie van nog wat restjes van die nare periode weg te poetsen maar we gaan de goede kant op. Inmiddels zijn we al meer dan 1 jaar niet verhuisd (record!) en heb ik een mooie baan die ik goed kan combineren met het moederschap. Hoe dan ook, ik ben enorm trots op mijn kinderen want dit zijn echt geen makkelijke jaren voor ze geweest. Hoera hoera voor mijn superstoere kids!! ♥♥

Helden!

En de blog dan? We zijn er niet mee gestopt maar regelmaat was ver te zoeken. Srsck werd steeds minder een blog over reizen en al gaande gingen we over naar het Nederlands. Het werd meer een ‘mamablog’ en later meer een lifestyleblog met een sterke nadruk op films. Maar je ziet, we hebben heel wat te vieren!!

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen. 

De eerste winactie is meteen helemaal in zen-sfeer want we mogen een hele gave Tropilex Grenada earth hangmat t.w.v € 64,- weggeven om urenlang in te chillen. De Grenada Earth heeft rustige zomerse kleuren en vrolijke boho-franjes. Kijk dan, hoe cool is die?!!

Tropilex hangmat

Natuurlijk kun je wachten tot het buiten wat warmer wordt zodat je je hangmat in de tuin op kunt hangen of in het handig tasje mee kan nemen naar het strand maar je kunt de hangmat ook in huis hangen. Uit ervaring kan ik zeggen dat er weinig dingen zo relaxed zijn als een hangmat in je woonkamer 😉

De Tropilex hangmatten zijn van hoge kwaliteit en hartstikke stevig, mede doordat de stof dikker is dan gemiddeld. Bovendien zijn ze, in tegenstelling tot de meeste hangmatten, gemaakt van 65% polyester en 35% katoen waardoor ze milieuvriendelijker zijn. Ze hebben trouwens ook hangstoelen, die zijn superhandig voor op een klein balkon of leuk voor in de kinderkamer.

Winnen is heel makkelijk:

  • Laat hieronder of op Facebook een reactie achter

Extra kans:

  • De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op!
  • Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed!

Alle winacties zullen tijdens deze ‘feestweek’ doorlopen tot en met mijn verjaardag op 20 januari. De winnaar ontvangt op 21 januari een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

(Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België)

S_icon_200pxl