En weer een nummertje 3: Gru, de kids en de Minions zijn eindelijk terug. Daar waar ik gisteren nog klaagde over oneindige sequels zul je me nu niet horen piepen. Ik ben namelijk gewoon hartstikke fan van Despicable Me. De eerste twee delen vond ik hilarisch en ik verwacht niets minder van deel 3. De trailer ziet er komisch uit, inclusief dief uit de 80s!

Bovendien ontmoeten we in dit deel de tweelingbroer van Gru, Dru! Verschrikkelijke Ikke 3 draait al sinds 28 juni in de originele versie en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 2D en in 3D. Heb jij hem al gezien?

verschrikkelijke ikke 3

Winactie

Helaas, deze winactie is inmiddels verlopen. Gefeliciteerd Stanley Connie Essay en Melissa!

Vind jij Verschrikkelijke Ikke ook zo leuk? Doe dan mee met onze winactie en win een van de twee pakketten met een sleutelhanger, een stickervel en een stress toy. Helemaal leuk voor de Minions liefhebbers.

En bovendien…iets met drie keer is scheepsrecht!

despicable me 3

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder of op Facebook voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed 🙂

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met woensdag 12 juli. De winnaar wordt op Facebook bekendgemaakt en ontvangt op 13 juli een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!