De tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet strijken vandaag neer in de Nederlandse bioscopen! Ken je die versie van Romeo en Julia nog? De blauwe tuinkabouters versus de rode tuinkabouters en een disturbing kikker staan mij in ieder geval nog glashelder bij. Kan ook bijna niet anders want mijn kids hebben Gnomeo & Juliet toen (2011) gekeken en herkeken en herkeken. Ze vonden hem hilarisch. En nu is Sherlock Gnomes er. Scroll ook even naar beneden want je kunt een heel tof Sherlock Gnomes pakket winnen!

nu in de bios

Het verhaal

Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie in Londen aankomen, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in de stad alle tuinkabouters aan het ontvoeren is! Wanneer Gnomeo en Juliet thuiskomen ontdekken ze dat iedereen in hun tuintje weg is. Ze schakelen de hulp in van de enige echte … Sherlock Gnomes.

De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt de tuinkabouters op een spannend maar vooral komisch avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Ik zou wel aanraden om de film in het Engels te zien want…Johnny Depp 😉 maar de film is te zien in zowel de originele versie als de Nederlandse.

Winactie

Wij geven 2 Sherlock Gnomes pakketten weg. In elk pakket zit een knuffel, een tas om zelf in te kleuren, een sleutelhanger en een vel met neptattoos. Cool toch?

winactie

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder of op Facebook of op Instagram voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed 🙂

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met woensdag 25 april. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt en ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!