Het duurde veertien jaar maar vanaf 27 juni is de sequel van The Incredibles dan eindelijk te zien in de Nederlandse bioscopen. Wij staan te trappelen om de nieuwe avonturen van het superheldengezin Parr te zien. Scroll je ook even naar beneden, je kunt namelijk een heel tof Incredibles pakket winnen!

Incredibles 2

Het Incredibles verhaal

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden met Violet, Dash en baby Jack-Jack. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van Jack-Jack’s groeiende superkrachten…

De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan.

Natuurlijk zijn beste vriend Lucius Best en de grappige Edna ook in Incredibles 2 weer van de partij. Wist je trouwens dat de stem van Edna ingesproken is door schrijver/regisseur Brad Bird?

Nog een leuk weetje over Bird: hij werkte op zijn 11e al aan zijn eerste animatie en hij kwam op zijn 14e al in het vizier van de Walt Disney Studios waar de legendarische animator Milt Kahl zijn mentor werd.

Winactie

Wij geven 1 Incredibles pakket weg met daarin: een backpack, bouncing ball en een T-shirt. Cool toch?

Winactie Incredibles

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder (of op Facebook of op Instagram) voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed ?

winactie incredibles

Deze winactie is open voor deelnemers uit NL en BE. De winactie loopt tot en met vrijdag 29 juni. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt en ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!