Goosebumps 2 is vanaf 11 oktober te zien in de bios en wij mogen een leuk prijzenpakket weggeven!

Halloween komt letterlijk tot leven in deze avonturenkomedie voor de hele familie. Veel bekenden uit deel 1 zoals Jack Black en de enge pop Slappy zijn er ook deze keer weer bij. Deel 2 heb ik nog niet gezien maar deel 1 heb ik toen ter tijd met mijn kids gezien en zij vonden hem grappig en spannend. Heel soms misschien zelfs iets té spannend. De film wordt aangeraden voor kinderen vanaf 9 jaar oud.

Goosebumps 2 is gebaseerd op de populaire boekenreeks geschreven door R.L. Stine. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de reeks! De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992. In Nederland zijn de boeken bekend als Kippenvel.

Winactie

Wij geven 2 toffe Goosebumps pakketten weg met in elk pakket:

  • 2 vrijkaartjes
  • een mok
  • een stationary set

Wat moet je doen?

Vertel ons hieronder (of op Facebook of op Instagram) voor wie jij het pakket wilt winnen. That’s it!

Extra kans:

Srsck volgen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed!

winactie Goosebumps

De winactie loopt tot en met woensdag 17 oktober. De winnaar wordt op FB bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!