Wie zijn wij?

Toen wij, moeder en dochter, in 2011 Srsck startten waren wij 37 en 10 jaar oud. Wij schreven voornamelijk over reizen met kinderen, familie uitjes, kinderverjaardagen, traktaties, school en kinderkleding maar wij worden een dagje ouder dus artikelen over hydrofiele luiers of over babyzwemmen zul je hier niet meer vinden 🙂

Wij schrijven nu vooral over films, muziek, kunst en reizen.

Dochterlief

Wat vindt Dochterlief belangrijk? Ze zit in de derde en houdt van films, acteren, reizen, de jaren ’20 en de jaren ’80, fotograferen, zingen, muziek maken, lezen, dansen, tekenen, katten, pizza, de zon en de zee 🙂

Frédérique

En Frederique? Een styliste en alleenstaande moeder van de drie meest geweldige kinderen ter wereld. Ze houdt van kunst, films, de geur van gebakken knoflook,  mimosa, de Middellandse Zee, kitsch, de jaren ’80 en ze zou het liefst 12 maanden per jaar op reis willen.

srsck

De boys

Zoonlief is 13 en een enorme Nintendo-fan. Daarnaast houdt hij van piano spelen, tennis, zingen, The Voice en lekker eten.

Krumlov is de kleinste van ons gezinnetje. Hij is nog niet zo lang geleden 9 jaar geworden. Hij houdt van knutselen, dieren, Pokémon, tekenen, Lego Ninjago en op vakantie zijn. Hij heeft een hekel aan insecten.

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Bloglovin en Instagram. Je kunt ons ook mailen als je dat wilt.

 

14 gedachten over “Wie zijn wij?”

 1. Love the concept.

 2. I love Mimosas too 🙂

  Cheers to you!
  Courtney Hosny

 3. Hallo mama en dochter!
  Ik las wat blogs en vind ze leuk! Jullie nieuwste blog over schoen cadeautjes gaat oa over de kleur sprookjes. Mooi zijn ze he. Gelukmakers verkoopt ze ook..met nog vele andere leuke producten. Wie weet vinden jullie bij ons iets leuks om over te schrijven. We zijn vanaf september online.. Dus nog maar net komen we kijken.

  Veel geluk,
  cindy
  http://www.gelukmakers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *