Wie zijn wij?

Wij zijn Srsck gestart als een moeder en een dochter van toen nog, 36 en 10 jaar oud. Inmiddels, vier jaar later schrijft zoonlief (12) ook zo nu en dan op Srsck en de kleinste man (8) heeft afgelopen maand zijn eerste recensie voor Srsck geschreven.

toetfred

We schrijven voornamelijk over reizen met kinderen, familie uitjes, kinderkleding, traktaties, boeken, films, kinderverjaardagen, shops, lifestyle en veel veel meer. Maar wij worden ook een dagje ouder dus artikelen over hydrofiele luiers of over babyzwemmen zul je hier niet meer vinden 🙂

Wat vindt “Dochterlief” belangrijk? Ze zit in de tweede en houdt van acteren, The Breakfast Club, lezen, zingen, dansen, katten, films, Arctic Monkeys, Madness, The Filthy Youth, leuke kleding, The Beatles, tekenen, de zon en de zee 🙂

En Frederique? Een styliste en alleenstaande moeder van de drie meest geweldige kinderen ter wereld. Ze houdt van de geur van gebakken knoflook, kunst, mimosa, de Middellandse Zee, kitsch, de jaren ’80 en…ze zou het liefst 12 maanden per jaar op reis willen.

Moeder en dochter door Little Miss (c) Srsck

Moeder en dochter door Dochterlief (c) Srsck

Zoonlief zit in de brugklas. Hij is een enorme Nintendo-fan en houdt daarnaast voornamelijk van tennis, lekker eten, The Voice en ‘gewoon lekker buiten zijn’.

Krumlov is de kleinste van ons gezinnetje. Hij is nog niet zo lang geleden 8 jaar geworden. Hij houdt van knutselen, dieren, Pokemon, tekenen, Lego Ninjago en op vakantie zijn. Hij heeft een hekel aan insecten.

Volg ons ook op Facebook,  Pinterest, Twitter, Bloglovin en Instagram. Je kunt ons ook mailen als je dat wilt.

 

14 gedachten over “Wie zijn wij?”

 1. Love the concept.

 2. I love Mimosas too 🙂

  Cheers to you!
  Courtney Hosny

 3. Hallo mama en dochter!
  Ik las wat blogs en vind ze leuk! Jullie nieuwste blog over schoen cadeautjes gaat oa over de kleur sprookjes. Mooi zijn ze he. Gelukmakers verkoopt ze ook..met nog vele andere leuke producten. Wie weet vinden jullie bij ons iets leuks om over te schrijven. We zijn vanaf september online.. Dus nog maar net komen we kijken.

  Veel geluk,
  cindy
  http://www.gelukmakers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *