Donald Trump Jr. gaat scheiden na een huwelijk van ruim 12 jaar. Je hebt toch mensen die bekend worden nadat ze doodgaan?! In dit geval, nadat ze de scheiding aanvragen want sinds gisteren is een nieuwe ster opgestaan. Iedereen vraagt zich opeens af wie Vanessa Trump is!

Zij heeft zelf de scheiding aangevraagd en haalde daarmee een boel headlines. Er wordt gezegd dat Vanessa besloot een scheiding aan te vragen doordat Trump Jr. praktisch nooit thuis is en in mindere mate door zijn politieke getwitter (heeft ie niet van een vreemde ;)). Daarbij zou hij vreemdgegaan zijn met zangeres Aubrey O’Day (lees hier de tekst van haar nummer DJT, wel erg toevallig die initialen of niet?!) .

donald trump jr

Trump Jr met vrouw en kids in 2016 via Insta Donald Trump Jr.

Vijf kinderen

Aangezien Trump Jr. constant op zakenreisjes e.d is, staat Vanessa er alleen voor met hun vijf kinderen. De kinderen heten Donald Trump III 😉 en Kai Madison, Chloe Sophia, Tristan Milos en Spencer Frederick.

jonge trumps

In betere tijden, begin 2017, via Insta Donald Trump jr. 

Om wie het verder ook gaat is het altijd wel verdrietig als een huwelijk tot een scheiding komt, laat staan met vijf kinderen 🙁

Wie is Vanessa

Vanessa Kay Haydon was een brunette 😉 en tevens model en actrice. Haar moeder had een modellenbureau, Kay Models, en haar twee dochters stonden al jong model. Ze heeft niet echt grote of bekende rollen gespeeld maar was ooit voornamelijk, even tijdelijk, bekend als Leonardo Di Caprio’s liefje.

Trump Jr. en Vanessa zijn allebei 40 jaar oud dus dat hebben ze nog behoorlijk vlot gedaan wat kids betreft. De kinderen werden binnen een tijdsbestek van 5 jaar getrouwd, tussen 2007 en 2012.  Ze trouwden op 12 november 2005 in Mar-a-Lago, het domein van Donald Trump in Florida.

Vanessa Trump

Lang geleden. Foto van Insta @vanessatrumpfan

Don Jr.

Weet je nog dat ik een hele tijd geleden een post aan de familie Trump had gewijd (hierzo!)? Op de tekening kun je zien om welke Trump deze scheiding gaat. Ja, daaronder links inderdaad 😉

Stamboom Trump

Donald Jr. is de oudste zoon van de president van de Verenigde Staten en diens eerste vrouw Ivanka. Meestal wordt hij Don of Don Jr. genoemd. Hij is een zakenman en werkt als Executive Vice President in het familiebedrijf. Hij werkt voor zijn vader’s bedrijf sinds 2001. Voor die tijd was hij vooral bekend als feestbeest en hield hij wel van een borreltje.

De laatste maanden is hij meerdere malen ter sprake gekomen in het onderzoek naar de banden met Rusland tijdens de verkiezingscampagne van Trump. Ik kan me voorstellen dat zijn vrouw daar ook niet echt zin in had.

Zo, dat was het nieuws van de dag weer, tot de volgende keer 😉