Twee halve zonnestraaltjes en ik stond alweer te springen van geluk. Ik kan over het algemeen niet goed tegen de kou maar deze winter is het helemaal erg geweest: ik ben sinds eind november praktisch aan één stuk door ziek geweest. Ik ben echt klaar voor de zon – kom op zon, zet even door!

Een beetje kleur

Met de Paasdagen ging ik mijn kledingkast opruimen en het viel me op dat het een en al zwart was. Hier en daar wat donkerblauw of grijs maar kleur was nergens te bekennen. Winterblues alom, zowel in als uit mijn kledingkast! Dan is het ook nog eens zo dat ik, doordat ik alsmaar aan het haasten ben, al snel in (slechte) oude gewoontes verval. Lees: ik ga voor comfort en gemak. Oftewel, ik liep de hele winter in spijkerbroeken, vormloze warme truien en platte warme schoenen. Ik ben daar wel echt klaar mee. Vind je het gek dat ik me hoogbejaard voel? Ik ga weer jurken dragen en vrolijke kleuren en prints! Hup hup, Fredje, even wat positieve energie er tegenaan gooien!

Op Polyvore

Ken je Polyvore? Ik was daar een paar jaar geleden verslaafd aan 😉 Het is een app/site waarbij je outfits kunt samenstellen. Het werkt heel rustgevend, net als inkleuren. Verstand op nul en mooie kleding bekijken en combineren. Hieronder zie je een paar sets die ik gemaakt heb.

Polyvore D&G

Zomerse set inclusief Dolce & Gabbana tas à 1940,- euro

McQueen Polyvore

Set met kleding en accessoires van Alexander McQueen

karen millen Polyvore

Set met Karen Millen jurk en Chiara Ferragni laarzen

Zoals je ziet heb ik een zwak voor dure merken en dat is dan ook meteen het leuke van Polyvore. Je kunt kledingsets maken die je in werkelijkheid never nooit zou kunnen kopen. Het werkt wel inspirerend en je kunt daarna op zoek naar de goedkopere varianten.

5 jurken van Esprit

Zoals je in de sets hierboven ziet ben ik op het moment van de jurkjes en de bloemetjes. Ik ging op zoek naar varianten die wat zachter voor de portemonnee zijn. Zo was ik de site van Esprit aan het doorspitten en zag daar veel mooie leuke kleren voor de zomer, inclusief een paar toffe jurken.

Over het algemeen houd ik, qua jurken, van uitlopende modellen en van soepele stoffen en kant. Ook neig ik vaak meer naar omdat je dan makkelijker kunt combineren met accessoires of met een vestje met een print. Deze vijf jurken zijn niet allemaal effen maar ik vond ze allemaal erg tof:

Esprit jurk

Jurk met kanten lijf en rok van tule

esprit rode jurk

Luchtige rode mesh jurk

esprit

Jurk van 3D organza met bloemenapplicaties

Esprit gele jurk

Gele midi-jurk van fijn crinkle-chiffon

esprit jurken

Chiffon jurk met bloemen en ruches

Zijn jullie ook klaar voor een zomerse garderobe? En kende jij Polyvore al?

S_icon_200pxl