Ik had het jullie nog niet gewenst want wij waren lekker aan het bijkomen van 2017 in Zuid-Frankrijk dus hierbij….Happy new year! Het is eindelijk 2018, ik hoop écht op een beter jaar want 2017 was het hem niet. Voor mijn gezinnetje niet maar ook wereldwijd niet echt je van het. Hierover morgen meer, vandaag houden we het even vrolijk en luchtig en beginnen we het jaar goed met een Nieuwjaars winactie!

winactie

Win een srsck pakketje

Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception hebben een bloghop georganiseerd. Er doen 35 bloggers mee dus je kunt 35 leuke give-aways winnen! Van 1 januari tot 7 januari komen er elke dag vijf verschillende winacties online. Alle acties lopen tot 14 januari dus je hebt nog even de tijd. Voor een overzicht van alle deelnemende bloggers kun je terecht op de Facebook-pagina van de blog hop.

Bij ons kun je een leuk pakketje winnen met dit geweldig dagboek van de Hema. Ik vind hem zo cool! En we doen er Yves Rocher vanille bodylotion en een stroopwafel maskertje van de Hema bij!

bloghop

Wat moet je doen om te winnen?

Let op! Deze winactie is gesloten!

Fluitje van een cent toch?

Deze winactie duurt tot 14 januari 12:00

Meer winnen?

Het is een bloghop niet als ik jou niet door zou sturen naar een andere leuke blogger met een toffe prijs. Vandaag is de laatste dag en dat betekent 5 nieuwe bloggers, 5 nieuwe kansen:

  • Op de blog van Foodie Marjan kun je altijd superlekkere recepten vinden zoals de overheerlijke ricottataart met fruit laatst – en vandaag kun je er ook terecht voor een bloghop kookboek-give-away (nieuwsgierig? check even haar blog!).
  • Bij Amy van The Pink Perfectionist ben je aan het goede adres voor make-up, beauty, roze en World of Warcraft. Top combi! 🙂 Bij haar win je fijne beautyproducten.
  • Melissa van Mejuicychoose blogt over beauty, fashion en meer. Daar win je een goedgevuld beauty pakket.
  • Zelf ben ik een trouwe volger van Patricia van Hello Geeky World want…films…en ja, wie mij kent weet het he…films 😉 Bij haar win je vandaag…Nou…raad eens?

Veel succes en vooral veel plezier met onze give-aways!