Deze week vieren wij het 5-jarig bestaan van Srsck met elke dag een leuke winactie. Bovendien ben ik vandaag jarig dus..hiep hiep 😉 Vandaag mogen wij in samenwerking met KAYA sieraden een waardebon van €65 weggeven voor een sieraad naar keuze. Nog een keer hoera!!

stamboom kaya sieraden

Stamboom ketting met geboortestenen (c) KAYA sieraden

Ik heb al eerder over KAYA geschreven. Het is een online shop met een breed assortiment aan sieraden. Er zijn mooie kettingen, armbanden en oorbellen voor allerlei leeftijdsgroepen, van baby tot tieners en ook aan de mama’s is gedacht! Ook het vermelden waard is dat de kinderarmbandjes verstelbaar zijn waardoor ze lekker lang meegaan. Ook de moeite waard is de lieve lijn matching moeder en dochter sieraden en de Swarovski geboortesteen sieraden.

Elke maand heeft z’n eigen geboortesteen, waarbij je het sieraad nóg persoonlijker kan maken met een gravure van geboortedatum en naam. De collectie geboortesteen hangers en kettingen zijn allemaal van sterling zilver. De geboortestenen sieraden zijn geschikt als kraamcadeau maar ook ‘zomaar’ leuk! De geboortesteen van januari is de granaat. Op de site van KAYA sieraden staat bij elke maand welke steen erbij hoort.

kaya sieraden

Hartje met 5 namen en geboortestenen (c) KAYA sieraden

Behalve de geboortesteen sieraden kun je bij KAYA bijna alle sieraden personaliseren. Je kunt voor een naam kiezen of een datum maar je kunt ook gaan voor een citaat of een zin uit een liedje, ook leuk. Ik heb er vorig jaar een hanger voor mijn dochter besteld en haar naam erin laten graveren. De ketting kregen we toen binnen enkele dagen al binnen, verpakt in een mooi cadeaudoosje met poetsdoekje. Supermooi cadeau!

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Winnen is heel makkelijk:

Laat hieronder of op Facebook of op Instagram een reactie achter!

Extra kans:

  • De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op!
  • Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed!

Je kunt tot vanavond 24:00 nog meedoen met de hangmat-actie –> hier , de LEGO-actie –> hier, de Karl Lagerfeld knuffel –> hier en de OnneDi actie –> hier.

De KAYA winactie loopt tot en met zondag 22 januari door. De winnaar ontvangt op 23 januari een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

(DEZE WINACTIE IS OPEN VOOR DEELNEMERS UIT NEDERLAND EN BELGIË)

S_icon_200pxl