Who is Srsck

Srsck.com is een lifestyle (mama) blog. Over alleenstaande moeder zijn (van tieners), over reizen, over kunst, muziek en films – en meer. Inspiratie voor vrije geesten, voor cultuurliefhebbers en luxe nomaden.

Twee voor de prijs van een

Srsck bestaat sinds 2011, opgericht door moeder en dochter. Ondanks het verschil in leeftijd, moeder is inmiddels 40+ en dochter 16, delen ze veel. Ze houden van kunst, van films, van muziek, van reizen. Ze zien schoonheid in de kleine alledaagse dingen.

De moeder, Frédérique, is de alleenstaande moeder van drie hele leuke tieners, een voormalige modestyliste die nu voornamelijk werkzaam is in de culturele sector. Ze houdt van mimosa, van de geur van gebakken knoflook, van gedichten, mode, fotografie, musea en de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren)

De dochter schrijft op het moment wat minder vaak omdat ze druk is met hele belangrijke dingen zoals muziek maken, films kijken (uit de jaren 80), pizza eten en naar school gaan.

Heel soms schrijven de jongens ook – over gamen maar ze gamen liever dan dat ze schrijven dus het blijft een zeldzaam gegeven.

De mystery guest

Frédérique heeft iets met hotels. Noem het passie, noem het liefde, ik weet niet. Ze heeft lange tijd in hotels gewerkt, ze heeft veel tijd in hotels doorgebracht, ze heeft zelfs ooit een tijdje in een hotel gewoond en ooit…ooit, op een dag, zal ze er eentje bezitten. Maar zo ver zijn we nog niet dus voorlopig slaapt ze er zo vaak mogelijk.

Let wel, ze is kritisch – heel kritisch – dus beware of the mystery guest!

srsck

Frédérique + werk van Zhang Dali

Volg ons op Facebook, Pinterest, Bloglovin and Instagram (sssstt…we zijn wel voornamelijk op Insta actief, de rest schiet er soms wat bij in!). Je kunt ons ook e-mailen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.