De aantrekkingskracht van bad boys zoals Jeremy Meeks

bad boys aantrekkingskracht

Stockton, CA Police Department, Public domain, via Wikimedia Commons

Jeremy Meeks gaat scheiden. Ken je hem nog? Jeremy is die ene (ex-) crimineel die in 2014 viraal ging met zijn mugshot. Hij is ook bekend onder bijnamen als World’s Hottest Felon en The Blue Eyed Bandit.

Gevangenis in, gevangenis uit

Hij zat een dikke twee jaar vast voor wapenbezit en deelname aan een gang. Sinds 2000 kwam hij regelmatig in aanraking met justitie. Hij zat o.a in 2002 al meerdere jaren vast voor diefstal. Toen hij in maart 2016 werd vrijgelaten, werd hij binnen no time gevraagd voor allerlei grote modeshows en campagnes. Daarnaast groeide zijn Instagram account overnight naar meer dan 1 miljoen volgers. Opeens verscheen hij op Insta met allerlei celebrities, van Paris Hilton tot Anwar Hadid en van Nicki Minaj tot Carine Roitfeld, en al snel groeide Meeks uit tot een van de meest begeerde sexy bad boys. Als je ervan houdt dus.

En dat is het wel. Al die tattoos en die bad boy reputatie dragen bij aan zijn succes. Zonder die traan onder zijn oog zou hij minder klussen binnenhalen. Het hoort bij zijn image. Maar zo’n traan onder je ook betekent, oorspronkelijk in ieder geval, dat je iemand vermoord hebt. Tegenwoordig kan het ook betekenen dat je ergens spijt van hebt maar toch, over het algemeen heeft zo’n traan echt wel een bepaalde mening. Badass werkt dus als een bepaald magneet. Maar waarom? Wie legt het me uit? Wat is hier sexy aan?

cover Meeks
Zijn eerste cover (c) Insta van Melissa Meeks

Ik moet er zelf eerlijk gezegd niet aan denken. Behalve dat ik hem überhaupt niet knap en/of sexy vind, vind ik een crimineel verleden als een koude douche werken. Ik bedoel, neem een Adrien Brody of een Edward Norton, daar zeg ik dus echt geen nee tegen 😉 maar als ze net uit de bak kwamen voor wapenbezit en medeplichtig waren voor moord dan zou ik ze stukken minder aantrekkelijk vinden. En dan nog is dat een understatement. Ik zou er echt niets aan vinden.

Jeremy Meeks
Laatste hand voor een modeshow (c) Insta van Meeks

Verdient Meeks een tweede kans?

De meningen zijn hier erg over verdeeld want je hebt ook mensen die vinden dat hij gewoon al geboet heeft: hij heeft zijn straf uitgezeten dus hij verdient een kans net als ieder ander. En daar zit ook weer een punt. Als deze carrière move betekent dat Jeremy Meeks nooit meer iets crimineel doet, is dat natuurlijk hartstikke mooi.

Ik zag laatst ergens in de rioolmedia dat de ouder van een slachtoffer van de gang waar Meeks deel van uitmaakt(e?) in een interview zei dat hij het erg moeilijk vond om naar Meeks te kijken in zijn nieuwe fashion-rol omdat hij zijn zoon kwijt is. En dan is het confronterend te zien hoe een van de mensen die daar verantwoordelijk voor is poseert op een enorme yacht met allerlei beroemdheden. En ook dat kan ik heel goed begrijpen. Het is wat dat betreft wel erg dubbel.

Vreemdgaan en scheiden

Nu gaat Jeremy Meeks dus in ieder geval scheiden van zijn vrouw Melissa. Ze waren 8 jaar getrouwd en hebben drie kinderen (waarvan Jeremy alleen de biologische vader is van de kleinste zoon). Hierboven zie je een foto van kerst 2016, toen nog een ogenschijnlijk happy family met echtgenote Melissa. Inmiddels heeft Jeremy alle foto’s van Melissa van zijn Insta-account verwijderd. Best kinderachtig if you ask me maar goed.

meeks in Bodrum
Living the good life, op de befaamde ik-kus-Green-boot @ Insta van Meeks

De scheiding is het gevolg van een foto die uitlekte van een hartstochtelijke kus tussen Jeremy Meeks en Chloe Green op een yacht a 100 duizend dollar per week ergens voor de kust van Turkije. Chloe Green is de dochter van de steenrijke Sir Philip, eigenaar van Arcadia Fashion waar o.a Miss Selfridge, Burton en Topshop onder vallen. Hij heeft een geschat vermogen van 5,1 miljard dollar. Hoe dan ook, Chloe kreeg een lading aan hate reacties op haar Instagram naar aanleiding van haar affaire met Meeks en verwijderde zelfs haar hele account.

Wat vinden jullie? Is een bad boy extra aantrekkelijk? En what about Meeks? Is hij, zoals zijn moeder graag roept in de media, ‘een zachte lieve jongen die een tweede kans verdient’ of  is het gewoon een arrogante klootzak in disguise? 🙂

14 gedachten over “De aantrekkingskracht van bad boys zoals Jeremy Meeks

  1. Ik kan mij voorstellen dat meisjes/vrouwen Jeremy aantrekkelijk vinden omdat ie absoluut niet lelijk is en volledig in de picture staat. Persoonlijk knap ik direct af op iemand die medeplichtig is aan moord..

  2. Ik kan me zeker voorstellen dat er meiden zijn dit soort types aantrekkelijk vinden. Het zijn ook geen lelijke mannen. Toch heb ik daar zelf niet zo’n last van. Veel te blij met m’n eigen vent :P!

  3. Ik ken die meneer helemaal niet. Vind het bizar dat hij nu zo populair is. Ja, als je je straf uitgezeten hebt, verdien je een nieuwe kans, maar wat mij betreft zeker niet op deze manier.

  4. Pfff… nee, echt niet. Hij is absoluut niet mijn type, maar ik kan me voorstellen dat er vrouwen zijn die hem een lekker ding vinden. Maar wat jij zegt. Als iemand zo’n verleden heeft, heeft hij duidelijk andere normen en waarden. Die ga je toch niet even negeren omdat iemand er appetijtelijk uit ziet?

    Ik vind het ook weer idioot dat er mensen zijn die dan die vrouw haat berichten stuurt. Lekker oppervlakkig allemaal. Alsof zij een verantwoordelijkheid heeft.

    1. Ik zou zeker geen haat berichten sturen maar ik zou zelf niets beginnen met een getrouwde man dus in die zin vind ik haar wel verantwoordelijk. Maar verder is hij degene die getrouwd is en achter de rug van zijn vrouw vreemdgaat dus ja..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »