Ga naar de inhoud
Home » Dochterlief test: Bourjois en L’Oreal Eyeliner

Dochterlief test: Bourjois en L’Oreal Eyeliner

Door Little Miss (11) en Miss H. (12)

Ik heb met een hele leuke vriendin van mij, Miss H., weer eens iets getest: vloeibare eyeliners! We hebben twee verschillende eyeliners geprobeerd. De zwarte eyeliner  ‘Super Liner Duo’ van L’Oréal en de bruine ‘Liner Pinceau’, van Bourjois. De ‘Super Liner Duo’ van L’Oréal kost €11,99 en de ‘Liner Pinceau’ van Bourjois Paris kost €12,20. Eyeliners vind ik een beetje onhandig maar wel heel mooi dus wat ik een perfecte eyeliner zou vinden is er een waarmee je makkelijk een mooie strakke lijn kunt aanbrengen.

Inhoudsopgave

De test

Was de eyeliner makkelijk om op te doen?

Miss H.: De Bourjois gaat echt niet makkelijk op! Het kwastje is heel onhandig. Want zodra je het tegen je ooglid legt, word het al helemaal dik. Maar ze gingen wel makkelijk open.

Miss T.: Over de Bourjois denk ik hetzelfde maar de L’Oréal gaat wel makkelijk op! En ik vind dit kwastje veel handiger want het is niet zo dik en gevoelig. Ze zijn allebei niet geschikt voor hele dunne lijnen maar met de L’Oréal kun je wel verschillende diktes zetten.

Was de kleur mooi?

Miss H.:Ja, ik vond ze allebei leuk!

Miss T.: Ja ik vond allebei de kleuren mooi. Wat ik ook wel goed vond is dat ze allebei in één keer dekten. De eyeliner van Bourjois is heel donkerbruin. Die van L’Oréal is echt diep diep zwart, heel mooi.

Was je blij met het resultaat?

Miss H.: Het ging een beetje moeilijk maar ik vond het resultaat  niet slecht.

Miss T.: Ja ik vond het allebei echt mooi maar met de L’Oréal kon je niet makkelijk zo’n mooie kronkel aan het einde maken want het kwastje was een beetje stijf. Dat was wel handig omdat je makkelijker een strakke lijn kunt zetten maar daar word het dus wel allemaal een beetje recht van.

Wat vond je van de verpakking van de eyeliner?

Miss H.: Ik vond allebei de verpakkingen een beetje saai.

Miss T.: Ik vond de Bourjois niet zo mooi maar je kunt het wel goed vasthouden wanneer je een eyeliner lijn probeert te maken. De L’Oréal was wel mooi maar een beetje raar vierkant. Allebei de verpakkingen niet zo cool, dus.

Bleef de eyeliner wel lang zitten?

Miss T.: Ja eigenlijk wel. De L’Oréal bleef iets langer goed zitten dan de Bourjois. De Bourjois eyeliner moet ook best wel lang drogen wanneer je het op je ogen doet en als je er dan aan zit moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Maar wanneer het droog is blijft het wel lang zitten.

Oefenen met eyeliner (c) Srsck
Oefenen met eyeliner (c) Srsck

Best out of 2

Miss T.: De cijfers die de eyeliners volgens mij verdienen zijn een 7 voor de Liner Pinceau van Bourjois en een 8,5 voor de Super Liner Duo van L’Oréal! Mijn best out of 2 is dus de Super Liner Duo van L’Oréal ! Het scheelde weinig want ze waren allebei wel heel mooi maar toch vonden wij de Super Liner Duo beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »