Shop: Vrolijke retro geïnspireerde producten van Blafre

(c) Balfre
(c) Blafre

Tijdens haar zwangerschapsverlof richtte Ingrid Erøy Fagervik in 2005 het merk Blafre op. De collectie bestond toen uit mooie ansichtkaarten. Blafre groeide vervolgens uit tot een volwaardig label met uiteenlopende kinderproducten, van pennenblikjes tot lunchboxen en van muurstickers tot beddengoed. Blafre is een speels en fris merk met retro geïnspireerde motieven en hippe ontwerpen. Terugkerende karakters zijn onder andere schattige en vrolijk gekleurde uilen, walvissen, vogels en olifanten. Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de veiligheid en aan de kwaliteit van de producten.

(c) Balfre

Balfre

Blafre is een echt familiebedrijf. Ingrid Erøy Fagervik werkt als ontwerpster en houdt zich bezig met de creatieve kanten van het bedrijf terwijl haar echtgenoot Remi de sales doet en de productontwikkeling verzorgt. De twee dochters van het stel, Nora en Lotta, zijn de voornaamste inspiratiebronnen voor de creatieve collecties.

(c) Balfre

De showroom annex gezellige koffiebar en winkel is gevestigd in Ekeberg Hageby in Oslo maar met meer dan 600 verkooppunten in binnen- en buitenland is Blafre goed vertegenwoordigd wereldwijd. De producten van Blafre kun je onder andere online kopen bij Gelukmakers. Gelukmakers is een relatief nieuwe webshop met producten waar wij gelukkig van worden!

(c) Blafre

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.