Ga naar de inhoud
Home » De 2015 Bucket list van Dochterlief

De 2015 Bucket list van Dochterlief

Het is alweer 1 maand 2015 dus ik heb een lijstje gemaakt van dingen die ik dit jaar heel graag zou willen doen. In 2016 vertel ik of dat ook is gelukt 🙂

Gaatjes in mijn oren

Oorbellen van Claires
Oorbellen van Claires

Ik wil al super lang gaatjes in mijn oren. Vroeger zei mijn moeder dat ik ze pas mocht wanneer ik 12 was en toen kreeg ik dat van haar op mijn 12e verjaardag alleen nu ben ik 13 en heb ik ze nog steeds niet 🙂 Mijn moeder heeft een afspraak gemaakt voor volgende week dus ik ga ze ook echt krijgen en ik vind het wel best spannend maar ik heb er ook zin in!

Bungeejumpen

(c) Frankenschulz via Flickr.com
(c) Frankenschulz via Flickr.com

Eigenlijk vind ik dit echt heel eng, want ik vind hoogtes eng 🙂 maar ik vind het belangrijk dat je soms ook dingen doet waar je een beetje bang voor bent. “Als je nooit bang bent, kun je ook niet dapper zijn.” (c) Astrid Lindgren

Fuchsia haarlokken

roze1

Binnenkort krijg ik fuchsia haarlokken. Ik kwam op het idee omdat Aria, uit Pretty Little Liars (één van mijn lievelingsseries), dat ook had. Ik dacht eerst nog aan rode of lichtpaarse lokken maar fuchsia lijkt mij toch het leukst. Het lijkt me ook leuk om mijn haar een keer te krullen want dat had ik al eens gedaan maar toen was het er na 10 minuten alweer uit :(!

Surfen

(c) Michael Dawes via Flickr.com
(c) Michael Dawes via Flickr.com

Ik heb nog nooit gesurft, maar nu ik aan zee woon, vind ik dat ik dat wel een keer moet doen! En ik heb een keer geSUPt, en dat vond ik echt heel leuk! Misschien vind ik surfen wel net zo leuk!

In een film van Tim Burton spelen

Tim Burton
Tim Burton

Ik ben al heel lang een heel groot fan van Tim Burton en het is echt een droom van mij om in één van zijn films te spelen! Toen ik hoorde dat hij De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine ging verfilmen, leek het me zo gaaf om daarin te kunnen spelen! Acteren is sowieso iets wat ik heel leuk vind om te doen en ik zou dat veel vaker willen doen!!

Parachute

(c) Nationaal Paracentrum Teuge
(c) Nationaal Paracentrum Teuge

Dit vind ik ook heel eng door de hoogte maar het lijkt me gewoon een super leuke ervaring en volgens mij is het echt heel gaaf om te doen. Weet je wat ik wel had gedaan? Ik was met mijn moeder een keer in een luchtballon. Dan heb je ook een supergaaf uitzicht maar dan is het wel rustig en langzaam en chill. Met een parachute is het wel spannender maar dan heb je dus ook zo’n super uitzicht!!

Op zangles

Via Lifetime quotes
Via Lifetime quotes

Daar zat ik vorig jaar al op en ik vond dat heel leuk. Mijn juf kon ontzettend goed zingen. Ik houd van zingen maar het is echt anders als je gewoon zelf zingt of dat je er echt les in krijgt. Ik merkte echt een verschil en ik kreeg heel veel goede tips! Ik mocht aan het einde van het jaar optreden met ‘Imagine’ van John Lennon, zooo cool! Alleen ik zit nu in de brugklas en dat is een zwaar jaar, dus ik heb er niet echt tijd voor. Maar toch wil ik er wel weer op wanneer ik meer tijd heb!

Op musical zomerkamp met mijn vriendin M. 

Beste vriendin M.!
Beste vriendin M.!

Een zomerkamp heeft me altijd al leuk geleken. Musical is echt mijn ding (en ook dat van mijn beste vriendin M.!!) omdat ik van zingen én dansen én acteren houd. Daarom zouden wij super graag samen op een musical zomerkamp willen gaan!

In de Goliath en in Condor in Walibi!

Condor in Walibi
Condor in Walibi

Ik was een keer naar Walibi Holland met mijn vriendin A en we zijn in allerlei super leuke achtbanen geweest zoals in de Robin Hood. Eerlijk gezegd durfde ik toen niet in de Goliath 🙂 Ik was toen echt een bange poeperd maar nu heb ik spijt en wil ik terug! In de El Condor was ik niet gegaan omdat ik net in zo een draaiding was geweest en ik op dat moment dus suuuuper misselijk was – dat doe ik echt nooit meer… Maar achtbanen vind ik dus wel super gaaf.

Op reis met mijn vriendinnen

Exuma, Bahamas (c) cdorobek via Flickr.com
Exuma, Bahama’s (c) cdorobek via Flickr.com

Dit wil ik al heel lang want ik houd heel veel van reizen dus dat lijkt me leuk met mijn vriendinnen te doen! Volgende week kunnen jullie mijn reis bucket list lezen en alle plekken zien waar ik graag naartoe zou willen gaan!

8 reacties op “De 2015 Bucket list van Dochterlief”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »