Ga naar de inhoud
Home » Kinderkleding tip: Wolf and Rita vanuit Portugal

Kinderkleding tip: Wolf and Rita vanuit Portugal

Ik weet het, het is alweer langer dan een maand terug dat ik een kinderkleding tip met jullie deelde. Ik maak mijn rekbaar tijdsbesef hopelijk wel goed met een geweldig vondst uit Portugal: Wolf & Rita!

(c) Wolf & Rita
(c) Wolf & Rita

De zusjes achter Wolf & Rita, Sonia and Claudia Rocha, hebben hun verschillende achtergronden gecombineerd en een eigen kinderlabel opgericht. Claudia is van huis uit mode ontwerpster en Sonia zorgt voor de sales en andere commerciële aspecten van het merk. In eerste instantie heette het merk Milk & Rock als hommage aan hun ouders maar deze naam moesten ze al snel veranderen omdat het te erg leek op een ander merknaam. De nieuwe naam werd Wolf & Rita, naar de namen van de kinderen van Sonia. Dat eigen label, wat voor naam ook, daar zijn wij dan weer heel erg blij mee.

(c) Wolf & Rita
(c) Wolf & Rita
(c) Wolf & Rita
(c) Wolf & Rita

Het is zowel aan de mooie ontwerpen (supersnit!) als aan de onwaarschijnlijk zachte stoffen duidelijk te merken dat er een partij vakmanschap en ervaring achter Wolf & Rita schuilgaat. Alle kledingstukken worden in Portugal op traditionele wijze en in gelimiteerde oplages vervaardigd met Portugese materialen, met andere woorden: unieke items 100% made in Portugal.

(c) Wolf & Rita
(c) Wolf & Rita

Wolf & Rita haalt inspiratie uit de geschiedenis, de schoonheid van vervlogen tijden. In het geval van hun eerste winter collectie, Indian Winter, is de inspiratie wel duidelijk. Nou jongens en meisjes, pijl en boog in de aanslag, laat de winter maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »