Donald trump family
|

Donald Trump, zijn vrouwen, zijn kinderen

Ja, het is gebeurd, Donald Trump heeft helaas de Amerikaanse verkiezingen gewonnen. Velen moeten nog van de schrik bekomen. Ik had zelf de overwinning van Donald Trump wel verwacht en ik verbaasde mij dan ook over de vele verraste reacties vandaag.

Maar los van alle gevoelens over de nieuwe president….wat mij opviel is dat er wederom een enorme groep familieleden achter Trump stond tijdens zijn overwinningsspeech. Wie zijn al die mensen? Hoe zit het nou precies met de stamboom van Donald Trump? Wie is wie in deze real life soap?

De vrouwen van Donald Trump

Melania Knauss-Trump

De vrouw van Trump en dus de nieuwe first lady is op 26 April 1970 geboren als Melanija Knavs in Novo Mesto, voormalig Joegoslavië (nu Slovenië). Ze stopte na 1 jaar met haar studie en werd model. Op haar 26ste ging ze naar de VS. In 1998 ontmoette ze Donald Trump op een feestje. Een paar jaar later, in 2001, kreeg ze de Green Card en werd ze een permanente inwoner van de VS.

melania trump
Melania, toen en nu

In 2005 trouwde Melania met Donald Trump. Ik weet nog dat ze trouwden want er stond een enorm stuk in de Vogue over de bruiloft en in het bijzonder over de idioot dure jurk. Het was een Dior jurk van 100 duizend dollar waar ze amper in kon lopen. Sowieso is smaak niet echt de sterkste kant van de Trumps. Een en al goud en bling bling. Er was een tijd terug een fotoserie in People, geschoten in het huis van Donald en Melanie. Je zou er haast een Ceaușescu gevoel van krijgen. Dat was best behoorlijk erg zeg maar 🙂

vogue melania trump

In 2006 naturaliseerde Melania zich tot Amerikaans staatsburger. De dame in kwestie spreekt schijnbaar vijf talen. Ze heeft nu een sieraden- en horlogelijn en een huidverzorgingslijn. Ze is 1.80 trouwens, Donald valt op lange dames, zijn eerste vrouw was ook zo lang 🙂

Marla Maples

De tweede vrouw van Donald Trump is een actrice, voormalige miss en televisie-persoonlijkheid. Eigenlijk is ze vooral bekend door haar affaire en huwelijk met Trump. Zij hadden een relatie vanaf 1989, trouwden in 1993, gingen uit elkaar in 1997 en scheidden officieel in 1999. Trump heeft een dochter met Maples. Veel meer valt er niet over deze dame te vertellen 😉

Marla Maples
Met Marla

Wat lijkt ze veel op Judith Light overigens, de actrice die Angela speelde in Who’s the Boss honderd jaar geleden…

Ivana Trump

De eerste vrouw van Trump is een bijzondere verschijning met haar 1.82 m, haar geblondeerde haar en overvloedige make-up. Ivana is in 1949 geboren in Gottwaldov in het toenmalige Tsjecho-Slowakije. Ze was model (volgens sommige bronnen tevens Olympisch skiester maar volgens anderen klopt dit helemaal niet) en later zakenvrouw (en feestbeest). Ze trouwde met Donald in 1977. Hij was haar tweede echtgenoot. Ze kregen drie kinderen. Tijdens hun huwelijk waren ze graag geziene gasten bij feesten en events. Ivana werkte samen met Trump aan zijn groeiend imperium. In 1988 naturaliseerde de blonde socialite zich tot Amerikaans staatsburger.

Ivana Trump
Ivana, toen en nu

In 1991, toen bleek dat Donald vreemdging met Marla Maples, vroeg Ivana de scheiding aan. Schijnbaar heeft Ivana er een hele goede deal uitgehaald. Naar horen zeggen kreeg ze 20 miljoen $, hun huis/domein in Connecticut met een waarde van 14 miljoen $,  350 duizend $ jaarlijkse alimentatie, haar sieraden en 49% van Mar-a-Lago, hun familiehuis in Palm Beach, Florida. Niet slecht, toch? Ivana is daarna nog twee keer getrouwd en twee keer gescheiden.

Stamboom Trump

De kinderen van Donald Trump

Barron

barron trump

Melania en Donald hebben een zoontje, Barron. Hij is 10 jaar oud en was vanochtend veel te zien op social media omdat hij tijdens de toespraak van zijn pa alsmaar gaapte en half in slaap viel.

Baron Trump
Met Barron in People

Tiffany

Tiffany is de dochter die Donald kreeg met Marla. Ze staat vrijwel altijd aan de zijkant van de foto in de familie-groepsfoto’s van Donald Trump. Ze is 23 jaar oud en lijkt enorm op haar moeder. Na de scheiding is ze bij haar moeder gaan wonen. Ze is afgelopen mei afgestudeerd aan UPenn, net als haar oudere halfzus Ivanna – en…ze zingt 🙂

Ivanka, Eric en Donald jr. 

Dit zijn de drie kinderen die Donald kreeg met Ivanka. Ivanka is 35 jaar oud. Ze was eerst model en een behoorlijke feestbeest, in de trant van Paris Hilton, maar inmiddels is ze heel braafjes geworden.

Ivanna Trump

Ze is getrouwd met Jared Kushner en moeder van drie kinderen: Arabella, Joseph en Theodore. Ze werkt in het bedrijf van haar vader en daarnaast heeft ze een eigen kledinglabel. Ze heeft economie gestudeerd aan UPenn, cum laude! Oh ja en ze is vriendin met Chelsea Clinton 🙂

kinderen van Donald Trump
Donald jr., Eric en Ivanka

Eric is 32 en Donald jr. is 38. De broers werken ook in het bedrijf van papa Trump. Donald jr. is de enige van de drie kinderen van Ivana die vloeiend Tsjechisch spreekt. Eric is getrouwd met Lara Lea Yunaska, die je ook al zag op familiefoto’s tijdens de verkiezingscampagne. Ze hebben geen kids. Donald jr. daarentegen heeft 5 (!) kinderen met zijn vrouw Vanessa Haydon.

Zijn ouders Mary en Fred

Tijdens zijn speech bedankte Donald Trump zijn ouders. Ze leven niet meer. Zijn vader Fred is in Amerika geboren maar had Duitse ouders. Hij stierf in 1999 op 93-jarige leeftijd. De moeder van Trump, Mary Anne MacLeod, is in Schotland geboren. Ze stierf op 88-jarige leeftijd in 2000. Fred was een echte zakenman. Hij begon als timmerman en toen hij stierf liet hij om en nabij de 250 miljoen a 300 miljoen dollar na.

Family Donald Trump
Met zijn vader in 1987

Fred jr.

Fred en Mary Anne kregen vijf kinderen. Donald Trump is de op 1 na jongste. Hij had twee zussen en twee broers maar een van de broers, Fred jr., stierf jong aan de gevolgen van alcoholisme. Er was allemaal gedoe met de erfenis van de vader met betrekking tot Fred jr. Geen mooie verhalen. De andere broer en de zussen leven nog.

en ook..

Trump en Clinton
2005 – bruiloft Melania en Donald

En nee, dit zijn geen familieleden maar deze foto wil ik jullie niet onthouden. Ok, nou mensen, Always Look on the Bright Side of Life, laten we hopen dat het niet zo erg wordt als verwacht….

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. Bedankt voor het inkijkje.
    Ik wil nu vooral weten waarom Tiffany altijd aan de zijkant van een foto staat. 😉

    1. Haha ik ook. Vorige week had hij tijdens een interview met Fox dit gezegd: “I’m very proud of my children. I mean, I’m just looking at them right now, as an example for your show. But I’m very proud, because Don and Eric and Ivanka and – you know, to a lesser extent ’cause she just got out of school, out of college – but, uh, Tiffany, who has also been so terrific. They work so hard.” Zou ik ook niet blij zijn als ik Tiffany was 🙂

  2. Daenelia schreef:

    Goh.
    Ik ben er even doorheen gefietst. Maar wat een oninteressante familie is dit toch. Ik ga snel iets interessants leven om mijn geest even schoon te spoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.