Kinderfotografie: Achim Lippoth

(c) Achim Lippoth
Nee, maak je geen zorgen, ik ga niet alweeeer mijn betoog houden over kleurrijke creatieve originele kinderfotografie. Ik laat jullie alleen even wat foto’s zien van een van mijn favoriete fotografen. Hij heet Achim Lippoth en hij woont in Keulen. Lippoth is een van de grote namen op het gebied van kinderfotografie.

kinderfotos

Zijn foto’s zijn vaak grappig, ze vertellen een verhaal en ze zijn meestal zwaar in scene gezet (waar ik persoonlijk erg van houd. Ik ben ook een groot fan van David Lachapelle bijvoorbeeld en van Erwin Olaf – oops I did it again, ik dwaal weer af dus terug naar kinderfotografie.

(c) Achim Lippoth

(c) Achim Lippoth voor Amora
voor Amora

Hij fotografeert zowel commercieel als editorials. Hij heeft bijvoorbeeld reclames gefotografeerd voor de Mac, Fisher Price, Volkswagen, Axa, nou ja heel veel. Lippoth is ook al sinds begin jaren ’90 bezig dus….

(c) Achim Lippoth voor Diesel
voor Diesel
harrods
voor Harrods

Twee keer per jaar komt zijn magazine uit, Kids wear. Kids wear bestaat sinds 1995. Echt een heel mooi blad, een aanrader als je van kinderfotografie en kindermode houdt! Achim Lippoth is ook de fotograaf achter de campagnes van Anne Kurris waar ik het laatst over had. Je kunt veel meer van het werk van Lippoth zien op zijn site.

Alle foto’s hierboven (c) Achim Lippoth

3 thoughts on “Kinderfotografie: Achim Lippoth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »