Kindermodel Thylane Blondeau

thylane model

Thylane Blondeau (c) Dani Brubaker

Thylane Léna-Rose Blondeau staat op de cover van het nieuwe aprilnummer van de ‘Jalouse’ met het onderschrift – La nouvelle Kate Moss -, de nieuwe Kate Moss. Thylane is nog maar 12 jaar oud (geboren 5 april 2001) maar het Frans kindermodel heeft al een behoorlijke carrière achter de rug. In 2005, op vier-jarige leeftijd, liep ze voor het eerst mee in een modeshow. Niet zomaar een, nee, Thylane liep mee op de catwalk voor Jean-Paul Gaultier!

Thylane Blondeau té sexy in de Franse Vogue 

Sindsdien heeft ze voor veel campagnes geposeerd waaronder Ralph Lauren, Hugo Boss, Pull & Bear en Lacoste. Twee jaar geleden kwam Thylane wereldwijd in het nieuws door een fotoserie waarvoor ze had geposeerd die in december 2010 in de Franse Vogue uitkwam. In die serie werd ze erg volwassen, sexy en verleidelijk neergezet wat voor een grote golf van kritiek zorgde.

Thylane is natuurlijk niet het enig kindermodel dat  ‘volwassen’ op de foto wordt gezet maar het is helemaal niet zo slecht dat die discussie zo nu en dan oplaait. Kinderen zijn nou eenmaal kwetsbaar in de mode industrie en het is goed om alert te blijven. Het is bovendien iets van alle tijden, denk Brooke Shields die in de jaren ’70 begon als kindermodel, de foto’s van Eva de dochter van fotografe Irina Ionesco, kinder missverkiezingen in de VS of de jonge actrices Elle Fanning en Chloe Grace Moretz die een aantal jaren geleden al ‘verleidelijk’ in de bladen stond. Waar ligt de grens?

Kindmodel
Thylane in Jalouse, april 2014

Dochter van beroemde ouders

De moeder van Thylane, de tv presentatrice (en tegenwoordig ook fotografe en mode ontwerpster) Véronika Loubry, kon zich niet vinden in alle kritiek. Ze reageerde via verschillende blogs en vond de reacties zwaar overtrokken. Ook verwijderde ze de Facebook fanpagina van Thylane.

De vader van Thylane is de voormalige voetballer Patrick Blondeau dus met twee bekende ouders (in Frankrijk in ieder geval) stond Thylane al wel in de spotlights. Ze heeft ook een klein broertje, Ayrton.

Het model van de toekomst?

Los van de hele discussie van vrouw vs kind in de modewereld, is Thylane Blondeau een prachtig meisje. Ze voldoet qua uiterlijk heel erg aan het ‘schoonheidsideaal in modellen-land’ met haar symmetrisch gezicht, volle lippen en lichte ogen. Het is natuurlijk afwachten of ze ook de standaard modellen maten zal krijgen maar de ervaring en schoonheid heeft ze wel al in the pocket dus grote kans dat Thylane een grote modellen toekomst wacht!

Meer foto’s van Thylane Blondeau zien? Op de fansite zijn veel foto’s te vinden.

1 gedachte over “Kindermodel Thylane Blondeau

  1. hallo ik woon in West-Vlaanderen en zou graag kindermodel worden van 12 jaar ik zou graag voor de h&m of c&a of jbc al zo’n dingen ik zou graag maar echt graag model worden kan iemand mij verder helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »