Ga naar de inhoud
Home » Mica Angela Hendricks | Moeder en dochter kunst

Mica Angela Hendricks | Moeder en dochter kunst

(c) Mica Angela Hendricks en Myla
(c) Mica Angela Hendricks en Myla

Omdat wij het zo leuk vinden om samen dingen te maken/schrijven/ondernemen worden we dubbel zo blij wanneer we andere moeder-dochter teams tegenkomen die er blijkbaar net zo van kunnen genieten. We waren driedubbel blij toen we het werk van Mica en haar 4-jarige dochter Myla tegenkwamen want serieus hoe ontzettend cool is dit??

(c) Mica Angela Hendricks en Myla
(c) Mica Angela Hendricks en Myla

Mama Mica tekent de gezichten en Myla maakt de tekening af. Wat krijg je dan? Mannen met dierenlichamen, bloemen veel bloemen en sprookjesachtige figuren. Weet je wat ik hier zo geweldig aan vind? Een kind laat de zogenaamde “zo-moet-het-zo-hoort-het” zwart wit logica waar ik zelf niet zo goed tegenkan los. Alles kan in de fantasie van een kind. De ervaring en techniek van de moeder verheft de tekening van de dochter weer naar een waar kunstwerk. Echt teamwerk! Eigenlijk zou ik er nu ook een heel spiriwiri verhaal bij kunnen ophangen maar you get the picture, toch?

(c) Mica Angela Hendricks en Myla
(c) Mica Angela Hendricks en Myla

De kunst van Mica Angela Hendricks is bijzonder goed, je kunt in haar portfolio veel meer werk van haar zien, maar die samenwerking met haar dochter voegt net dat beetje toe dat het verschil maakt tussen geweldig en uniek. Ik zou heel graag een van de werken van moeder en dochter aan onze muur hebben hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »