Ga naar de inhoud
Home » The Pretty Reckless

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless is een rockband en ze hebben hele vette nummers! Hun derde album Who You Selling For is net uitgekomen.Weten jullie nog toen ik schreef over The Filthy Youth, de band met Ed Westwick (Chuck in Gossip Girl)? Toen zei ik al dat ik ook over de band The Pretty Reckless zou schrijven. De leadzangeres, Taylor Momsen, is namelijk ook bekend uit Gossip Girl. Ze stopte met acteren om zich te richten op haar muziekcarrière.

Taylor Momsen
Taylor Momsen

Taylor, de Actrice

Taylor Momsen is op 26 juli 1996 geboren in St. Louis (VS). Ze is vooral bekend als Jenny Humphrey in Gossip Girl. Het is heel grappig om te zien aangezien ze in het eerste seizoen echt een braaf meisje is dat bijna géén zwart draagt :).

Taylor als Jenny
Taylor als Jenny

Ze acteert al sinds ze klein is. Ze speelde in reclames vanaf haar derde en ze speelde later ook rollen in films waaronder die van Alexandra, de dochter van de president in Spy Kids 2 en ook het schattige kleine meisje, Cindy Lou Who, in The Grinch. Ze is dus heel wat veranderd.

Before and after
Before and after

Taylor is ook nog model geweest. Ze zat bij IMG models tussen 2008 en 2010. Ze was in die periode het gezicht van Material Girl, ook poseerde ze voor de campagne van het luchtje van John Galliano.

taylor momsen

Taylor, de zangeres

Taylor is sinds 2007 de leadzangeres van The Pretty Reckless. Hun debuutalbum, Light Me Up,  kwam uit in 2010. Ik luister niet naar al hun nummers, sommige zijn echt een beetje te duister. Ik bedoel, ik luister wel naar duistere muziek hoor maar bij sommige nummers denk ik: ‘Okay, so let’s brighten up a little.’

Mijn favoriete nummers zijn: My Medicine, Make me wanna die, Hit me like a man, Under the water en Miss Nothing. Take me down, die je hieronder kunt luisteren, is een nummer uit het nieuwste album.

En, wat vinden jullie van The Pretty Reckless?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »