Ga naar de inhoud
Home » De kleding in PLL: Pretty Little Liars

De kleding in PLL: Pretty Little Liars

kleding pretty little liars

Ik ben echt fan van de serie Pretty Little Liars (PLL)! Dat is een hele spannende Amerikaanse televisie serie (vanaf 12 jaar oud). Ik kijk het op Netflix, elke week moet ik wachten op een nieuwe aflevering op dinsdag!

Kennen jullie Pretty Little Liars? Het is een serie dat gebaseerd is op een boekenreeks van de schrijfster Sara Shepard. Ik heb gehoord dat de serie wel heel anders is dan de boeken!

PPL

De serie gaat over vier meisjes die sinds de begrafenis van hun beste vriendin Alison DiLaurentis, allemaal enge berichten krijgen van ene A over hun geheimen waarvan alleen Alison wist. Ze wonen in een klein stadje, Rosewood. PLL is vooral spannend en grappig maar soms kan het ook heel erg eng zijn. De grote vraag is natuurlijk wie A is. Ik heb echt geen idee meer!! Iedereen lijkt schuldig maar je wordt gewoon heel vaak op het verkeerde been gezet. Echt super spannend!

De vier hoofdrollen uit PLL zijn: Aria, Hanna, Spencer en Emily. Hanna is mijn favoriete personage en Emily vind ik het minst leuk maar eigenlijk vind ik ze allemaal wel heel leuk. Ze hebben alle vier een hele verschillende stijl in de serie, van karakter maar dus ook van kleding. Nu is er dus zo een site: Wornontv en op deze site kun je zoeken per aflevering van Pretty Little Liars wat ze aanhadden.

Behalve de kleding van Aria, Hanna, Spencer en Emily is er ook de kleding van Mona, Alison, Paige, Melissa en sinds kort, (tot vreugde van mijn moeder): Ashley. Bij de meeste kledingstukken kun je precies zien van welk merk het is en waar je het kunt kopen. Alleen bij sommige kledingstukken niet maar dan staat er meestal een kledingstuk dat er wel op lijkt.

Aria Montgomery

4ppl

Aria wordt gespeeld door Lucy Hale. De stijl van Aria is heel uitgebreid met veel accessoires, sierraden enzo en ze heeft vaak jurkjes aan. Ik vind haar stijl echt heel mooi alleen zou ik het niet dragen want ik ben niet zo van de ringen en armbanden en kettingen en ik draag helaas niet zo vaak jurkjes want het is hier niet zulk mooi weer.

Haar stijl is soms wel gewaagd maar ik blijf het mooi vinden. Ze heeft vaak rood aan en ze mixt vaak stijlen dus een sexy jurkje met hele stoere dr Martens bijvoorbeeld. In de serie had ze een keer deze jurk aan en een andere keer deze dr. Martens, dat vind ik denk ik wel de twee mooiste kledingstukken die ze heeft gedragen:

Aria's stijl
Aria’s stijl

Aan het begin van de serie heeft Aria fuchsia lokken in haar haar. Heel gaaf is dat. Ik wil ook fuchsia lokken in mijn haar! Eigenlijk had ik daar vandaag een afspraak voor bij de kapper maar er reed iemand met de auto tegen me aan afgelopen donderdag dus nu lig in bed met pijn aan mijn knie 🙁

Hanna Marin

ariaHanna

Hanna wordt gespeeld door Ashley Benson. Ik vind haar echt geweldig. Hanna’s stijl is heel erg veranderd. In het eerste seizoen bijvoorbeeld draagt ze nog hele tuttige dingen en ze draagt vaak geel. Een tijdje daarna draagt ze vooral wijde kleren, wat ik wel mooier vind en een op een gegeven moment draagt ze heel veel zwart en heeft ze zwarte highlights. Dat vond ik haar heel leuk staan maar dat heeft ze nu al niet meer.

ASHLEY BENSON, TYLER BLACKBURN

Heel verschillend dus maar nu zit ze in haar rock-chick-fase. Dit zijn de zwarte higlights die ze had en dit jasje vind ik ook heel mooi:

Hanna's stijl
Hanna’s stijl

Spencer Hastings hoedenspenceCollage

Spencer wordt gespeeld door Troian Avery Bellisario. Spencer’s stijl vind ik eigenlijk het minst leuk. Zij draagt meestal nette kleren in zachte en donkere kleuren, best vaak hoedjes en vaak ook stipjes en streepjes. Wat ze ook best vaak aanheeft zijn kleren met dierenmotieven, dus een bloes met vogels of een trui met giraffen, dat soort dingen. Soms draagt ze opeens iets heel gewaagds en meestal vind ik dat dan niet mooi.

Soms draagt ze wel coole dingen hoor, zoals deze groene rok en het topje op de rechterfoto maar over het algemeen niet zo leuk dus, vooral een kruising tussen ouderwets chique en studentikoos:

Spencers stijl
Spencers stijl

Emily Fields

PLL

Emily wordt gespeeld door Shay Mitchell. Emily’s stijl lijkt het meest op de mijne. Simpele spijkerbroeken en meestal ook wel sportief en stoer. Emily heeft ook bijna altijd shirtjes met blote schouders. Ik draag dat nooit maar ik vind het wel mooi.

ophetfeestke

Voor feestjes enzo draagt Emily heel vaak blote sexy kleren met hele erge decolletés maar dat vind ik echt niet mooi. Wat ik wel heel mooi vond waren dit shirtje en dit jasje. Op de foto met het t-shirtje trekt ze een beetje een raar gezicht maar daar gaat het niet om :):

Emily's stijl
Emily’s stijl

Ik had deze Polyvore set gemaakt van PLL met een beetje de 5 verschillende stijlen want ik had ook de stijl van Alison gemaakt:

PPL

Als je nog niet bent begonnen met PLL kijken, begin dan snel! Het is zo geweldig!!!! En als je wel al kijkt: wie denk jij dat A is? En welke stijl vind jij het leukste qua kleding?

4 reacties op “De kleding in PLL: Pretty Little Liars”

 1. Jaaa ik vind PLL ook helemaal leuk! Ik vind niet elk (deel van het) seizoen even spannend, maar het is wel lekker entertaining. En die meiden zijn grappig ; ) En Caleb is hot!

  Ik kan moeilijk kiezen wie ik qua kleding het leukst vind, want ze hebben allemaal wel een heel grappige stijl. Ik vind Hannah (in haar donkere periode), Aria en Emily denk ik het leukst. Ook al heeft Spencer soms ook hele leuke outfits aan (ik weet er nog een met hele hoge overknee-sokken en een soort overgooier tuniekje, beetje back to the 90s maar ik vond het helemaal grappig)! Ik vind Mona en Alison het minst leuk qua kleding.

  En ik ga niet zeggen van wie ik denk dat A is, ik heb het de eerste paar seizoenen steeds fout gehad, maar ik denk inmiddels het echt bij het rechte eind te hebben! ; )

  1. Vannacht komt de laatste aflevering van seizoen 5 en dan gaan we horen wie A is. Of in ieder geval komt er iets van een reveal! Wij wachten tot dinsdag want dan komt deze aflevering pas op Netflix. Spanneeeeeeeeeeeeeend!!!!

 2. Hee,
  Ik wil graag dat gele shirtje dat alison aanhad kopen.
  Later in de serie had mona die ook aan, en bethany ook.
  Weet je misschien waar ik die kan kopen?
  Groetjes, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »