Recensie: Haters Back Off op Netflix

Ik ben een groot fan van Colleen Ballinger, ik vind haar echt geweldig! Ze is heel grappig en volgens mij ook echt heel aardig én ze kan ontzettend goed zingen.

Miranda Sings

Behalve eigen YouTube-kanalen PsychoSoprano en Colleen Vlogs, heeft ze er ook één voor ‘Miranda Sings‘. Miranda is een verzonnen personage dat heel veel lipstick draagt en dat denkt dat ze goed kan zingen :). Colleen heeft op het Miranda Sings-kanaal meer dan 7 miljoen abonnees. Die filmpjes zijn ook wel heel grappig om naar te kijken. Ik was daarom super blij toen ik hoorde dat er een serie over Miranda op Netflix zou komen! Het heet ‘Haters Back Off’ en het is geschikt voor alle leeftijden.

Haters back off

Zodra de serie op Netflix stond heb ik alle afleveringen van het eerste seizoen gekeken en ik heb echt heel hard gelachen.

Het verhaal

Miranda woont samen met haar moeder Bethany, haar oom Jim en haar zusje Emily. Haar oom heeft een vijfstappenplan bedacht om haar beroemd te krijgen. De eerste stap is om een YouTube-kanaal aan te maken. Met de steun van Patrick, de jongen die haar elke ochtend een ijsje in de vorm van een voet brengt, zal ze proberen haar droom om beroemd te worden waar te maken. Zal het haar lukken?

Wat ik vond

Ik vind de serie helemaal geweldig! Als je even wilt uitrusten bij een chille, grappige serie is Haters Back Off echt aan te raden. Ik vind de hele cast heel leuk (ik volg ze allemaal op instagram) maar m’n favoriete personage is Patrick, gespeeld door Eric Stocklin.

Miranda en Patrick
Miranda en Patrick

Ik vind Patrick het leukste personage omdat hij grappig en sympathiek is, en in het echt is hij hartstikke badass terwijl hij dat in de serie juist niet is. Emily vind ik ook cool want die is heel erg van de kunst en alles.

Bethany en Emily
Bethany en Emily

Aan het einde van het seizoen was er echt een goede cliffhanger, ik kan niet wachten op het tweede seizoen! Hebben jullie Haters Back Off al gezien? Wie vinden jullie het leukste personage?

2 gedachten over “Recensie: Haters Back Off op Netflix

  1. Toch fijn dat Netflix voor alle leeftijden iets leuks heeft, want ik denk dat dit dan toch een generatiekloof dingetje is. Ik vond haar namelijk helemaal niet grappig. Daarentegen Chewing Gum weer wél leuk. Maar dat is dan ook weer Brits en Britse humor is meer mijn ding. Er zijn wel overeenkomsten, want allebei de series gaan over ‘larger-than-life’ meiden. Maar Tracey vindt ik dan net iets interessanter dan Miranda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »