Recensie: Hotel Transylvania

Ik heb Hotel Transylvania gezien en ik vond het een leuke film!

Het verhaal

Het gaat over Dracula (Adam Sandler doet zijn stem!) die een hotel bouwt: hotel Transylvania. Daar kunnen geen mensen komen, alleen monsters!

Wanneer Dracula’s dochter Mavis (Selena Gomez doet haar stem!) 118 wordt, mag ze van haar vader eindelijk de wijde wereld in, want dat heeft hij haar jaren geleden beloofd! Maar Dracula bedenkt een slimme list waardoor Mavis nooit meer een mens wil zien omdat Dracula iets tegen mensen heeft.

Op haar verjaardagsfeestje komen allemaal rare monsters zoals Wayne de weerwolf (Steve Buscemi doet zijn stem!) en Murray de mummie.  Maar dan komt er opeens ook een mens, Jonathan! Dracula zorgt ervoor dat niemand er achter komt dat hij een mens is, maar hij wordt verliefd op Mavis!

Mavis

Wat ik vond

Ik vond het een gave en grappige film en ik heb veel gelachen! De personages uit de film waren allemaal leuk! Mijn lievelingspersonage was Mavis omdat ze ondeugend en ongeduldig was en ze vloog heel mooi.

Ik vond de animatie ook heel leuk gedaan, het was mooi om naar te kijken! De film was veel beter dan ik had verwacht.

Ik vond het tof dat een paar van mijn lievelingsacteurs en actrices hun stem deden, en dat deden ze heel goed!

Het was echt

Berichtnavigatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »