Boekentip: De Verschrikkelijke Verhalen van de Vrouw in het Wit

Geschreven door Little Miss

Ik hou heel erg van lezen en hou ook van alle soorten boeken: spannend, grappig, eng enz…De verschrikkelijke verhalen van de vrouw in het wit is een boek met allemaal korte griezelverhaaltjes!

untitled

Dat vind ik ook leuk en ik heb er een recensie over geschreven:

Het verhaal

Het begint allemaal zo: Robert gaat voor het eerst in zijn leven alleen reizen met de trein en zijn stiefmoeder brengt hem naar het station. Maar terwijl ze wachten op de trein krijgt zijn stiefmoeder een visioen over iets gevaarlijks. Wanneer Robert in de trein zit, ontmoet hij een eigenaardige vrouw die griezelverhalen vertelt. Ze is helemaal gekleed in het wit en Robert noemt de vrouw daarom ‘de vrouw in het wit’. De andere passagiers worden maar niet wakker ook al doet Robert er alles aan om ze wakker te maken! Dus hij moet maar blijven luisteren naar de verhalen van de vrouw in het wit.

oomM

Wat ik vond

Ik vond de meeste verhalen wel spannend en ook goed geschreven door de Engelse schrijver Chris Priestley. Chris Priestley heeft meerdere boeken in dezelfde serie geschreven. De boeken zijn oorspronkelijk in het Engels maar ik heb de Nederlandse vertaling gelezen. De verhalen waren natuurlijk wel griezelig en eng maar ook heel leuk.

Zwarteschip

De verschrikkelijke verhalen van Oom M. was het eerste boek van de serie. Hierin vertelt de oom van de hoofdpersoon enge verhalen en in het andere deel, de verschrikkelijke verhalen van het zwarte schip vertelt een bijzondere zeeman griezelige verhalen. De verschrikkelijke verhalen van oom M. en de verschrikkelijke verhalen van het zwarte schip lijken me ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »