Ga naar de inhoud
Home » Recensie van Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

Recensie van Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

De kleine mannen kregen laatst een nieuw spel voor hun Nintendo 3DS, Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Ze delen 1 Nintendo en dus ook de spellen ervoor maar aangezien Krumlov net 8 is en Zoonlief bijna 12 hebben ze niet perse dezelfde smaak qua games dus de ene keer is de ene kleine man enthousiaster dan de andere.

spel1

In dit geval was Krumlov echt helemaal lyyyyrisch over Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition en wilde hij perse een recensie erover schrijven op Srsck (ik zei het jullie, het wordt zo langzamerhand steeds minder een moeder/dochtersite en steeds meer een moeder-en-drie-kids-site!). Krumlov zou wel zeggen wat er moest staan en Zoonlief  zou het typen. Ik vond het er zo schattig uitzien dat ik er niets aan veranderd heb, dus lees hieronder de recensie door Krumlov:

“Ik ga jullie vertellen over het spel Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Het begint zo: Mysterieuze Orbs zijn verstopt in Mushroom Kingdom. Maar de vijand van Mario (Bowser) is met zijn minions naar het Mushroom Kingdom gekomen, ze komen Princess Peach kidnappen! Het is nu jouw taak om alle Orbs te verzamelen, want die geven de kracht om Princess Peach te redden!

Voordat je met het eerste wereldje begint krijg je een hulper, Toad. Hij woont in het Toad-huisje dat je ziet voor het allereerste wereldje. Je kan er altijd komen, bijvoorbeeld om je team in te stellen. Je kan team leden vinden in verschillende wereldjes. Je team bestaat uit 6 leden. Door goed te spelen met je team leden krijg je level ups, dan worden ze sterker.

De Orbs:

Er zijn 6 orbs in 6 verschillende kleuren. Je hebt Dark Orbs, Fire Orbs, Wood Orbs, Water Orbs, Light Orbs en Heart Orbs. Je vind in 8 werelden 6 orbs. In elke wereld die je doet komt een sterretje. Je hebt er ook Item-blokken. Bij de Boss Battle komen er meer sterretjes dan normaal.

De Boss Battles zijn de Koopalings.
-Larry Koopa
-Lemmy Koopa
-Morton Koopa
-Wendy Koopa
-Roy Koopa
-Ludwig Koopa
-Iggy Koopa
Dat zijn alle Koopalings.

In 1 wereldje, zitten 2 kastelen en 1 schip. Het hoofd van de Boss Battle (Koopaling) zit op het schip.

Blue Toad is ook fan :)
Blue Toad is ook fan 🙂

De Regels:

Je moet een rij van minstens 3 Orbs van dezelfde soort op een rij zetten, dan krijg je punten omdat je tegenstanders minder levens krijgen. Behalve als je geen teamleden hebt van die Orb soort.

Ik vind het spel super leuk, en mijn broertje ook! Ik geef het een 10! En mijn broer een 9,5!!! Ik zou het zeker aanraden omdat het niet zo ingewikkeld is als andere spellen maar makkelijk en leuk en spannend en cool.”

dragons

Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition wordt in een bundel met een andere game, Puzzle & Dragons Z, verkocht. 

S_icon_200pxl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »