Shop: Ultieme baby luxe bij Suommo

Het is niet al goud wat blinkt. Deze babyflesjes van Suommo daarentegen wel! Het ontwerp van de flessen is geïnspireerd op matroesjka poppen. De babyflessen zijn in vijf verschillende maten verkrijgbaar, vanaf 25 ml tot 200 ml.

luxury baby bottle
Matroesjka flessen

De flesjes zijn er  in drie soorten goud, geel- wit- en rosé goud. De prijzen lopen uiteen afhankelijk van het soort goud, de details en de maat. De goedkoopste is € 46 000 en dat loopt op tot € 200 000. Voor die prijs mag je wel de naam van je baby erin laten graveren 🙂

bottle
Doll Bottle in diamond and pure gold

In een paar jaar heeft ontwerper Ximo Talamantes zijn merk Suommo op de kaart weten te zetten. Er waren relatief weinig merken die zich specialiseerden in luxe baby producten en bovendien gooide Talamantes daar een schepje bovenop. Hij levert niet zomaar dure baby producten maar echt vernieuwende ontwerpen, handgemaakt met de allerbeste materialen en met extreem veel aandacht voor details. Design in de meest pure vorm.

De ontwerpen worden in Spanje, op ambachtelijke wijze en in kleine oplages, vervaardigd. Daarnaast voldoen ze aan de wettelijke veiligheidseisen want schoonheid alleen is niet genoeg voor je baby, het moet ook veilig zijn. Ik zie niet graag een diamantje loslaten bij een baby….

Dodo Bassinet solid gold - Limited edition
Dodo Bassinet solid gold – Limited edition

Wat vinden jullie van dit gouden wiegje, 24 karaat goud. Het wiegje, de Dodo Bassinet Solid Gold,  kost € 12 000 000. Je kunt het wiegje beter niet aanschaffen als je vaak verhuist want het weegt meer dan 180 kilo!! Aan de andere kant, als je een wieg koopt van 12 miljoen, is de kans vrij klein dat je dat ding zelf gaat sjouwen. 🙂

Te veel van het goede? De andere wiegjes uit de Dodo lijn kosten veel minder. Ze zijn te koop in het wit, zwart, geel goud, wit goud en rosé goud. Daarnaast heeft Suomo nog twee wiegen collecties in het assortiment, de Bela en de La Perla. Ze zien er minder futuristisch uit dan de Dodo wiegjes maar zijn net zo exclusief!

wiegje

De collectie van Suommo wordt constant uitgebreid. Zoek je nog zijdezachte (letterlijk!) aankleedkussens of lakens? Dat hebben ze ook bij Suommo. De aankleedkussens kosten tussen de € 600 en € 5400. De ouders worden ook niet vergeten bij Suommo. Er zijn manchetknopen voor de papa’s en oorbellen en andere sieraden voor de mama’s.

Speen van wit goud met diamanten, niet voor gebruik maar als sieraad
Speen van wit goud met diamanten, niet voor gebruik maar als sieraad

Binnenkort komt er ook een kinderwagen uit bij Suommo. Ik ben benieuwd hoe de Summum Stroller eruit zal zien!?!

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. met zo leuke gadget zou je toch willen gezien worden.Op straat kijk wat er blink is het goud of is het geen goud

  2. Tsjonge wat een luxe ding! Het doet me denken aan de uitdrukking met een gouden lepel in de mond geboren worden. Je zult zo’n fles maar vergeten en ergens laten liggen…

    1. Moederlief schreef:

      Ja ik zou daar ook steeds bang voor zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.