Throwbackthursday op zondag: Rock Torhout en UB40

Deze foto is gemaakt tijdens het Rock Torhout festival. Ik was 10 of 11. Dat jaar traden onder andere Joe Jackson en Lou Reed op. Ik weet er (helaas) niet meer zo heel veel van behalve dat ik het wel gaaf vond. Ik vond de sfeer super, tentjes, blije mensen, goede muziek en het zonnetje! torhoutfred kopie

Ik heb veel herinneringen aan vroeger die gekoppeld zijn aan muziek of aan bepaalde liedjes: de eerste keer dat ik ‘alleen’ met een vriendin op vakantie ging, toen ik zestien was ….Cab Driver en Be van Lenny Kravitz en Paradise by the Dashboard Light van Meatloaf. De avond dat ik met mijn vriendin B. pissig was op de buren en de hele nacht ‘vogeltje wat zing je vroeg’ en ‘ scheit aan de buren’ luidkeels gingen zingen. De keer dat het dreigde uit te gaan met mijn toenmalig vriendje en dat we naar het concert gingen van Yellowman in de Melkweg. Zungguzungguguzungguzeng!

Oh en het eerste concert waar ik heen ging! Dat was UB40 in 1988 in de Jaap Edenhal in Amsterdam. Ik ging met mijn stiefvader. Ik was 14..anyway er kwam een superknappe maar echt suuuuuperknappe jongen op me af op een gegeven moment. Hij vroeg iets, weet ik veel wat, en ik blozend en stotterend antwoorden dat ik op mijn stiefvader aan het wachten was die even naar de wc was. Hij wist niet hoe snel hij weg moest komen, echt gênant 😉

Ik houd van muziek. Van bijna alle soorten muziek ook. Er stond altijd muziek op in huis toen ik opgroeide. Mijn ouders hielden van uiteenlopende muziekstijlen, van Jacques Brel tot aan de Red Hot Chili Peppers, van Carmina tot Dexys Midnight Runners. Twee van mijn drie liefjes zijn ook heel erg ‘van de muziek’, daar ben ik heel blij om, ik vind muziek echt iets toevoegen!

Geen artikelen meer mislopen van ons? Je kunt Srsck volgen op Bloglovin‘.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ik hou ook van verschillende soorten muziek; van Andre Hazes tot Maria Callas. Ik zet altijd muziek op. Ik kan niet zonder. Leuk zo’n flashback! Mijn eerste concert was Madonna denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.