Ga naar de inhoud
Home » 10 schattige kindacteurs die nu volwassen zijn

10 schattige kindacteurs die nu volwassen zijn

Kinderacteur Haley Joey Osment

Laatst keek ik naar een best enge film, Sixth Sense. Het is een film uit 1999 met een super schattige kindacteur in de hoofdrol. Ik vind het wel grappig om te kijken naar hoe kindacteurs eruit zien wanneer ze volwassen worden. Sommigen zijn beroemd geworden, anderen niet. Maar 1 ding hebben ze gemeen: ze waren echt suuuper schattig! Maar nu zien deze kindersterren er heel anders uit.

Haley Joey Osment in Sixth Sense

Sixth Sense is een best enge film uit 1999. Haley Joey Osment speelt de rol van Cole, een jongetje dat geesten ziet. Haley Joey Osment was 10 toen hij die rol speelde. Het lijkt me erg moeilijk om op die leeftijd zo’n rol te spelen en dat deed hij echt goed en overtuigend!

Zijn zusje is Emily Osment uit Hannah Montana. Ze lijken echt totaal niet op elkaar..vind ik! Toen Haley klein was speelde hij in een aantal bekende films zoals in Forrest Gump en in AI maar nu zien we hem eigenlijk niet meer echt. Hij ziet er nu ook stukken minder schattig uit 😉

Josh Hutcherson in Zathura en RV

Josh Hutcherson
Josh, toen en nu

Josh Hutcherson ken ik natuurlijk van The Hunger Games. Toen herkende ik hem uit een oude film, Zathura (2005). En daarna zag ik hem als hele vervelende puber in RV (uit 2006). Maar eigenlijk vind ik hem nog wel knap hoor.

Noah Hathaway in Never Ending Story

Noah Hathaway
Hathaway, toen en nu

Deze film komt uit 1984 en die moest ik min of meer verplicht kijken van mijn moeder, haha, omdat zij het zo leuk vond vroeger. Maar ik vind het ook een leuke film hoor! Atreyu (Noah Hathaway) is vind ik echt heel erg veranderd!

Overigens, het ander schattig jongetje in the Never Ending Story was Bastian, gespeeld door Barret Oliver. Hij heeft slechts een paar rollen gespeeld als kind en is daarna helemaal uit de filmwereld gestapt.

John Cusack in Sixteen Candles

John Cusack
John Cusack, toen en nu

Sixteen Candles was een bekende film in de jaren ’80, mijn moeder wilde hem laatst kijken en toen herkende ik John Cusack erin!

Ik ken John Cusack juist als volwassen acteur en vind hem echt goed maar ik had niet gedacht dat hij zo schattig was toen hij nog jong was 🙂

Bug Hall in Little Rascals

Bug Hall kindacteurs
Bug Hall, toen en nu

Deze film zag ik laatst met mijn broertje. Het is een schattige kinderfilm waarin Bug Hall de rol speelt van Alfalfa.

Mijn moeder vindt dat hij niet in het rijtje past, want zij vind hem nog steeds schattig. Maar ik niet hoor 🙂

Henry Thomas in E.T

Henry Thomas
Henry Thomas, toen en nu

Henry Thomas speelde de superschattige Elliott in de bekende film E.T. Ik heb E.T. gezien toen ik nog heel klein was, en laatst weer. Elliot was toen dus heel cute maar nu niet echt meer vind ik 😉

Ken je Drew Barrymore? Zij is best bekend en ze speelde ook in E.T. Ze was toen nog maar zeven!

Jonathan Lipnicki in Jerry Maguire

Jonathan Lipnicki kindacteurs
Jonathan Lipnicki, toen en nu

Dit jochie was echt té schattig in de film Jerry Maguire. Dat vind ik een leuke film! Nu traint hij boksers ofzoiets. Iets heftigs en stoers in ieder geval! Echt grappig om te zien, toch?

Jonathan Ke Quan in the Goonies 

Jonathan Ke Quan
Jonathan Ke Quan, toen en nu

Hij was heel grappig in the Goonies maar ook in Indiana Jones and the Temple of Doom waarin hij Short Round speelde. Hij heeft voor het laatst in 2002 in een film gespeeld, dus hij acteert nu niet meer. En ook hij is veel minder schattig vind ik!

Jeff Cohen in the Goonies

Jeff Cohen
Jeff Cohen, toen en nu

Hij was zo grappig als Chunk in the Goonies 🙂 Hij is nu 41 ongeveer, maar ik herken Chunk er nog wel in. Hij heeft alleen rollen gespeeld toen hij kind was, nu is hij advocaat dus een echt kindacteur zeg maar. Zijn zus is wel actrice.

Freddie Highmore in Charlie and the Chocolate Factory

Freddie Highmore kindacteurs
Freddie Highmore, toen en nu

Freddie was een heel bekend kindsterretje en speelde in enorm veel films toen hij klein was. Terecht ook want hij acteerde supergoed. Ik heb heel veel films gezien met Freddie Highmore, en ik vond hem echt heel schattig maar nu niet meer hoor. Ik denk wel dat hij blijft acteren, het zou eigenlijk jammer zijn als hij zou stoppen want hij is echt goed!

9 reacties op “10 schattige kindacteurs die nu volwassen zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »