winactie srsck.com

Ik had het jullie nog niet gewenst want wij waren lekker aan het bijkomen van 2017 in Zuid-Frankrijk dus hierbij….Happy new year! Het is eindelijk 2018, ik hoop écht op een beter jaar want 2017 was het hem niet. Voor mijn gezinnetje niet maar ook wereldwijd niet echt je van het. Hierover morgen meer, vandaag houden we het even vrolijk en luchtig en beginnen we het jaar goed met een Nieuwjaars winactie!

Win een srsck pakketje

Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception hebben een bloghop georganiseerd. Er doen 35 bloggers mee dus je kunt 35 leuke give-aways winnen! Van 1 januari tot 7 januari komen er elke dag vijf verschillende winacties online. Alle acties lopen tot 14 januari dus je hebt nog even de tijd. Voor een overzicht van alle deelnemende bloggers kun je terecht op de Facebook-pagina van de blog hop.

Bij ons kun je een leuk pakketje winnen met dit geweldig dagboek van de Hema. Ik vind hem zo cool! En we doen er Yves Rocher vanille bodylotion en een stroopwafel maskertje van de Hema bij!

bloghop

Wat moet je doen om te winnen?

Let op! Deze winactie is gesloten!

Fluitje van een cent toch?

Deze winactie duurt tot 14 januari 12:00

Meer winnen?

Het is een bloghop niet als ik jou niet door zou sturen naar een andere leuke blogger met een toffe prijs. Vandaag is de laatste dag en dat betekent 5 nieuwe bloggers, 5 nieuwe kansen:

 • Op de blog van Foodie Marjan kun je altijd superlekkere recepten vinden zoals de overheerlijke ricottataart met fruit laatst – en vandaag kun je er ook terecht voor een bloghop kookboek-give-away (nieuwsgierig? check even haar blog!).
 • Bij Amy van The Pink Perfectionist ben je aan het goede adres voor make-up, beauty, roze en World of Warcraft. Top combi! 🙂 Bij haar win je fijne beautyproducten.
 • Melissa van Mejuicychoose blogt over beauty, fashion en meer. Daar win je een goedgevuld beauty pakket.
 • Zelf ben ik een trouwe volger van Patricia van Hello Geeky World want…films…en ja, wie mij kent weet het he…films 😉 Bij haar win je vandaag…Nou…raad eens?

Veel succes en vooral veel plezier met onze give-aways!

23 gedachten over “Nieuwjaars Bloghop

 1. Ik volgde je al. Op insta te leuk nu ook op Facebook.
  Ik zou zeker graag winnen leuk mijn nieuwe streven goed plannen met zo een mooie agenda komt dat vast goed.

 2. Ik waag graag een kans op dit prachtige pakket!! Ben vooral helemaal weg van het supermooie dagboek, kan ik mijn dagelijkse taferelen in kwijt ?? Ik volgde je al op instagram (Chaimae_maroc26) en volg je inmiddels ook op fb (Nabila NY) fingers crossed!! ✌

 3. Wat een leuk pakketje! Ik ben gek op Yves Rocher. Ik heb de douchegel al in deze geur en wat zou het heerlijk zijn om na het douchen mij in te smeren met de bodylotion in dezelfde geur!

 4. Ik heb een tijd gekend, tien schreef ik alles van me af voor ik ging slapen. Dat hielp echt. Ook heb ik na een tijd alles verbrand. Misschien is nu het moment wel om alles weer op Te pakken en voor het slapen gaan weer te gaan schrijven. Ik beloof ik zal het mooie dagboek, heel laten en niet verbranden ?

 5. Ik volg je al op Instagram (mijn naam is helena_tailde). Ik hou van je account en deze blog. Het zou super zijn mocht ik deze winnen! ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »