Ga naar de inhoud
Home » Winactie: Missing Link (gesloten)

Winactie: Missing Link (gesloten)

missing link winactie

Deze maand kwam de animatiefilm Missing Link uit op dvd en wij mogen twee exemplaren weggeven. Missing Link is de nieuwste film van Laika Studios en dat is vanaf de eerste seconde duidelijk te zien. Als je dus genoten hebt van eerdere Laika Studios films zoals The Box Trolls, ParaNorman en Kubo en het Magische Zwaard, dan zul je met Missing Link niet teleurgesteld worden.

Het verhaal

Sir Lionel Frost is een avonturier die zo graag bij een prestigieus avonturiersclubje wil horen dat hij nergens voor terugdeinst. Hij zou er alles voor overhebben. Nou, veel in ieder geval. Wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt, lijkt dit beest zijn toegangsticket te worden tot de felbegeerde club.

Het ‘mensdier’ heet Link en is allesbehalve een domme monster. Hij praat en schrijft en is verrassend slim en charmant. Ook hij, net als Frost, wil graag ergens bijhoren. Link woont namelijk alleen en is hartstikke eenzaam. Hij hoop dat Frost hem kan helpen soortgenoten te vinden. Bijgestaan door de temperamentvolle Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

De stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) en Zoe Saldana (Adelina Fortnight). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Winactie (gesloten)

Gefeliciteerd Anna B. en Marsha!

Wij geven 2 dvd’s van Missing Link weg. Kans maken? Vertel ons hieronder (of op Instagram) waar jij heel graag bij zou willen horen. That’s it!

Extra kans

Srsck volgen op Instagram is niet verplicht, maar het levert je wel een extra winkans op! Jouw naam kan dus 2 keer in de hoed. *** Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je in Nederland te wonen.

Niet gewonnen maar wil je de dvd toch graag hebben? Missing Link is sinds 14 augustus, op Blu-ray en dvd verkrijgbaar.

De winactie loopt tot en met dinsdag 3 september. De winnaar wordt op de blog bekendgemaakt én ontvangt een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

20 reacties op “Winactie: Missing Link (gesloten)”

 1. Ik wil graag bij een kookclub horen,ik kan niet zo goed koken en zou dat wel graag willen haha
  Deze film lijkt mij erg leuk om met de kinderen te kijken,een film die ook leuk is voor de ouders is sowieso fijn!

 2. Wat een leuke film! Ik volg je ook al op Insta, dus wat dat betreft doe ik heel graag mee. Waar ik graag bij wil horen? Gek genoeg een lastige vraag. Ik vind het namelijk soms heerlijk om ook even alleen te mogen zijn. Ik ben blij om bij het ‘hot yoga’-clubje te horen (onlangs in de groepsapp toegevoegd maar daar heb ik nu al bijna spijt van met de berichtjes die maar ‘oppoppen’). En ik vind het fijn om mijn Indische roots te herkennen op bijvoorbeeld de Tong Tong Fair…

 3. Lijkt me een super leuke animatie! Waarschijnlijk zal mijn zoontje dit ook wel wat vinden. Ik zou graag bij de fitgirls willen horen. Fit en slank! Maar helaas hou ik veel van eten whuaha

 4. Ik zou graag bij een vriendenclub horen, zoals bijvoorbeeld Friends of HIMYM. Ik heb wel vrienden, maar ben met niemand echt heel close.
  Dan maar met mn kids leuke films kijken 😉

 5. Ik hoor heel graag bij…mijn gezin.
  Dat heerlijke gevoel went nooit, elke dag weer zo trots dat ik daar bij hoor!
  Deze film kijk ik graag gezellig op zadagavond met mijn 3 kanjers, superleuk

 6. Ik geloof niet dat ik ergens bij wil horen waar ik op dit moment niet bij hoor. Heel cheesy, maar ik hoor bij mijn gezin en dat is al erg fijn. Oh ja! Ik weet er toch wel één: Ik zou graag bij de winnaars van deze leuke winactie willen horen. Het lijkt me een leuke film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »