lila belle moss

De dochter van Kate Moss: Lila Grace Moss Hack

Lila Grace Moss-Hack is bijna 16 jaar oud. Als ‘de dochter van’ is ze nog verbazingwekkend lang onder de radar gebleven maar de dochter van Kate Moss en Jefferson Hack is bloedmooi en staat nu klaar, na collega-dochters-van Lily Rose en Kaia Gerber – om de modewereld te veroveren.

kate en lila grace moss

kate moss lila grace
tijdens de bruiloft van mama Moss

Al tijdens de bruiloft van haar wereldberoemde moeder viel de jonge Lila Grace op en ze stond ook eens samen met Kate op de cover van de Vogue Italia maar verder werd ze angstvallig uit de spotlights gehouden.

De eerste echte campagne

Vorig jaar poseerde Lila Grace voor haar eerste campagne, voor The Braid Bar (Selfridges). Niet heel indrukwekkend al zeg ik het zelf maar vandaag verscheen op Insta een prachtig portret van haar geschoten door David Sims voor Another Magazine.

Lila Belle Moss
Via de Insta van Lucia Pieroni

Lila Moss 2021 Update

Lila Grace heeft sinds ik deze blog schreef aardig aan haar modellen carrière gewerkt.

Lila Moss Vogue
Lila Moss door David Sims voor Vogue Italia

Lila Moss Fendi

Ze staat ingeschreven, onder ‘Lila Moss’ op de site van het bureau dat haar moeder in 2016 oprichtte, Kate Moss Agency. Is dit het begin van een carrière als topmodel? Ik verwacht van wel.

Vergelijkbare berichten

12 reacties

  1. jammer dat ze niet de jukbeenderen van haar mama heeft. Die hebben Kate Moss beroemd gemaakt. Verder is het gewoon een leuk meisje, met de juiste make-up en de naam van haar mama zal ze het best wel maken.

  2. Mooi kind, maar van mij hoeft ze de mode niet in te gaan. Weet niet of ze de levensstijl van haar moeder moet overnemen. Gewoon lekker haar eigen weg gaan!

  3. Ingrid schreef:

    Wat een leuk Grietje. Al zou ik niet in haar schoenen willen staan

  4. Prachtige jonge dame, maar ik zou niet in haar schoenen willen staan. Ik hoop dat ze doet wat ze graag wilt en niet in de voetsporen treed omdat dit ‘moet’.

  5. Dat is inderdaad een mooie meid, maar ze moet het uiteraard ook zelf willen 🙂

  6. Heel mooi ja, maar toch hoop ik niet dat mijn dochter dit op 16 jarige leeftijd gaat doen…

  7. Wat een prachtige jongedame is ze! Ik hoop alleen dat ze niet teveel druk hoeft te ervaren om de modewereld in te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.