SRSCK

Trump Jr. gaat scheiden

Donald Trump Jr. gaat scheiden na een huwelijk van ruim 12 jaar. Je hebt toch mensen die bekend worden nadat ze doodgaan?! In dit geval, nadat ze de scheiding aanvragen want sinds gisteren is een nieuwe ster opgestaan. Iedereen vraagt zich opeens af wie Vanessa Trump is!

Zij heeft zelf de scheiding aangevraagd en haalde daarmee een boel headlines. Er wordt gezegd dat Vanessa besloot een scheiding aan te vragen doordat Trump Jr. praktisch nooit thuis is en in mindere mate door zijn politieke getwitter (heeft ie niet van een vreemde ;)). Daarbij zou hij vreemdgegaan zijn met zangeres Aubrey O’Day (lees hier de tekst van haar nummer DJT, wel erg toevallig die initialen of niet?!) .

donald trump jr
Trump Jr met vrouw en kids in 2016 via Insta Donald Trump Jr.

Vijf kinderen

Aangezien Trump Jr. constant op zakenreisjes e.d is, staat Vanessa er alleen voor met hun vijf kinderen. De kinderen heten Donald Trump III 😉 en Kai Madison, Chloe Sophia, Tristan Milos en Spencer Frederick.

jonge trumps
In betere tijden, begin 2017, via Insta Donald Trump jr. 

Om wie het verder ook gaat is het altijd wel verdrietig als een huwelijk tot een scheiding komt, laat staan met vijf kinderen 🙁

Wie is Vanessa

Vanessa Kay Haydon was een brunette 😉 en tevens model en actrice. Haar moeder had een modellenbureau, Kay Models, en haar twee dochters stonden al jong model. Ze heeft niet echt grote of bekende rollen gespeeld maar was ooit voornamelijk, even tijdelijk, bekend als Leonardo Di Caprio’s liefje.

Trump Jr. en Vanessa zijn allebei 40 jaar oud dus dat hebben ze nog behoorlijk vlot gedaan wat kids betreft. De kinderen werden binnen een tijdsbestek van 5 jaar getrouwd, tussen 2007 en 2012.  Ze trouwden op 12 november 2005 in Mar-a-Lago, het domein van Donald Trump in Florida.

Vanessa Trump
Lang geleden. Foto van Insta @vanessatrumpfan

Don Jr.

Weet je nog dat ik een hele tijd geleden een post aan de familie Trump had gewijd (hierzo!)? Op de tekening kun je zien om welke Trump deze scheiding gaat. Ja, daaronder links inderdaad 😉

Stamboom Trump

Donald Jr. is de oudste zoon van de president van de Verenigde Staten en diens eerste vrouw Ivanka. Meestal wordt hij Don of Don Jr. genoemd. Hij is een zakenman en werkt als Executive Vice President in het familiebedrijf. Hij werkt voor zijn vader’s bedrijf sinds 2001. Voor die tijd was hij vooral bekend als feestbeest en hield hij wel van een borreltje.

De laatste maanden is hij meerdere malen ter sprake gekomen in het onderzoek naar de banden met Rusland tijdens de verkiezingscampagne van Trump. Ik kan me voorstellen dat zijn vrouw daar ook niet echt zin in had.

Zo, dat was het nieuws van de dag weer, tot de volgende keer 😉

30 thoughts on “Trump Jr. gaat scheiden

  1. Triest voor de kinderen, maar in dat wereldje is het ook heel lastig om bij elkaar te blijven denk ik, je staat constant in de schijnwerpers.

  2. Ik moet zeggen dat ik Trump nooit echt een intrigerende man heb gevonden. Zijn boodschappen en hele verschijning komt nagenoeg niet op mij over. Inderdaad wel erg sneu voor de kids, ik hoop dat zij goed terecht komen .. ?

  3. Ik ben nooit zo goed op de hoogte van de Trumps, maar volgens mij zijn er echt nog best veel! Ik leer steeds nieuwe namen, haha. Wel heel sneu allemaal, lig zelf ook in een scheiding maar goddank zonder alle schijnwerpers er bovenop, dat lijkt me echt hel

  4. Wat naar voor de kinderen. Zeker omdat ze volledig in de belangstelling zullen komen te staan doordat papa een bekende Amerikaan is. Erg jammer dat dit soort dingen altijd worden uitgemolken in de (Amerikaanse) media en ze weinig rust krijgen om dit op een rustige manier te verwerken.

  5. Een scheiding is nooit leuk, zeker niet als er ook nog kinderen zijn. Het lijkt me zo !@#$%^ dat alles dan ook nog eens in de media terecht komt. Hopelijk zal alles goed geregeld worden voor de kids

  6. Van deze scheiding had ik nog niet gehoord. Er is ook zoveel te doen rondom deze familie. Best wel zielig als er zoveel kinderen in het spel zijn. Het lijkt me een zware familie om onderdeel van uit te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.