Win | Leuk of Meuk van OnneDi

En we gaan gewoon door! Deze week vieren wij het 5-jarig bestaan van Srsck met elke dag een leuke winactie. Alle acties lopen door tot en met vrijdag dus wil je nog op de valreep meedoen voor de hangmat, het LEGO boek of de Karl Lagerfeld knuffel, dan kan dat. Maar ook vandaag hebben we weer iets cools: het boek ‘Leuk of Meuk?’ van OnneDi dus heb je een tiener in huis, dan zou ik zeggen scroll eens even heel snel naar beneden 🙂

OnneDi

Met twee tieners en 1 bijna-tiener in huis ken ik inmiddels behoorlijk veel YouTubers. Daar waar de kleinste vooral gefocust is op gamers zoals DanTDM en JoostSpeeltSpellen, is de middelste vooral van de komische YouTubers en volgt de oudste voornamelijk creatieve YouTubers met een aparte stijl op het gebied van kleding of muziek zoals PsychoSoprano, OnneDi en Dylan Haegens.

Wie is OnneDi?

OnneDi, oftewel Dionne Slagter, is 26 jaar oud. Ze is één van de grootste Nederlandse vrouwelijke YouTubers van dit moment. OnneDi heeft 438.000 abonnees, naar haar best bekeken video keken 1.222.700 mensen. Zij publiceert elke vrijdag een Leuk of meuk?-video, waarin zij speelgoed en gekke gadgets test. Dat doet ze op haar eigen manier, ze heeft een stoere uitstraling, cool haar, supermooie tattoos en ze is grappig en spontaan. Op dinsdagmiddag vlogt ze over alles en nog wat, van beauty en muziek tot haar leven en haar schattige hondje Dolly.

Is OnneDi’s boek Leuk of Meuk?

Wat ik zelf vooral bijzonder vond van het boek is dat het écht een persoonlijk boek is, het geeft een kijkje achter de schermen in OnneDi’s leven. Er zijn wat luchtige onderwerpen zoals reizen, dieren en haar hondje Dolly maar er komen ook wat meer persoonlijke onderwerpen aan bod zoals de scheiding van haar ouders, het overlijden van een dierbare, haar eetstoornis en haar tijd op de middelbare school dat niet altijd je van het was. Je leert Dionne dus echt een beetje kennen. Ik denk dat het dus echt een LEUK boek is voor OnneDi-fans!

OnneDi: “Eerst een merchandiselijn en nu ook al een boek! Ik ben echt super trots dat ik dit mag doen! In dit boek zijn mijn leuke, maar ook meuke kanten te lezen. Ik hoop dat mijn Onne-familie het leuk vindt. ”

20170119_103802

Winactie

Helaas is deze winactie verlopen! De winnaar heeft een e-mail ontvangen.

Winnen is heel makkelijk:

Laat hieronder of op Facebook of op Instagram een reactie achter!

Extra kans:

  • De winactie delen op Facebook is niet verplicht, maar het levert je wel een extra win kans op!
  • Srsck volgen op Instagram levert ook een extra win kans op.

Jouw naam kan dus maximaal 3 keer in de hoed!

Je kunt ook nog meedoen met de hangmat-actie –> hier , de LEGO-actie –> hier en de Karl Lagerfeld knuffel –> hier

Alle winacties zullen tijdens deze ‘feestweek’ doorlopen tot en met mijn verjaardag op 20 januari. De winnaar ontvangt op 21 januari een e-mail van ons. Let er dus op dat er een correct e-mailadres achterlaten wordt! Succes!

(DEZE WINACTIE IS OPEN VOOR DEELNEMERS UIT NEDERLAND EN BELGIË)

S_icon_200pxl

The following two tabs change content below.
Frederique
Frédérique is moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, van mimosa, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, haute couture, films en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

6 thoughts on “Win | Leuk of Meuk van OnneDi

  1. Wat een te gekke actie! M’n zusje is groot fan van Onnedi, en ik doe daarom ook voor haar mee. Ze is de 22e jarig, dus ik zou het onwijs leuk vinden om deze voor haar te winnen! Dat zou een superleuk verjaardagscadeautje zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *