RECENSIE: DE PINGUINS VAN MADAGASCAR

filmrecensie

Van links naar rechts: Kowalski, Skipper, Rico, Junior

Ik ben heel erg blij want het is eindelijk kerstvakantie! Gaan jullie nog iets leuks doen deze vakantie? Ik ben vorig weekend naar De Pinguïns van Madagascar (Penguins of Madagascar) gegaan. Ik ging met Moederlief, de Grote Kleine man, de Kleine Kleine man en mijn beste vriendin J. De film was echt heel grappig en dat vonden Moederlief, de Kleine mannen en J ook!

De pinguins van Madagascar!
De pinguins van Madagascar!

Het verhaal

De pinguïns die in de film Madagascar slechts een bijrol hadden, zijn in De Pinguïns van Madagascar de hoofdrolspelers van een grappig avontuur. Het begint allemaal met drie schattige, nieuwsgierige baby pinguïns: Skipper, Kowalski en Rico. Wanneer ze elkaar ontmoeten worden ze gelijk vrienden. Maar dan zien ze een pinguïn-ei van een berg rollen! De drie pinguïns besluiten de groep te verlaten en achter het ei aan te gaan! Daardoor beleven ze een groot avontuur en ontdekken ze dat ze een goed team zijn met z’n allen.

Wanneer het ei uitkomt, hoort Junior (Private) meteen bij de groep. Samen beleven ze nog veel avonturen. Op de verjaardag van Junior, willen ze graag kaasknabbels voor hem kopen in zo een snack automaat. Maar uit die automaat… komt een gevaarlijke octopus: Dave! Dave is heel erg jaloers op pinguïns door hun schattigheidsfactor en hij gaat voor nog veel problemen zorgen…

Gelukkig krijgen Kowalski, Skipper, Rico en Junior hulp van een elite spionageteam. Nou ja…gelukkig?!

Wat ik vond

Als baby's <3
Als baby’s aaaaahwww

Ik vond De Pinguïns van Madagascar hartstikke leuk! De film was vooral grappig en ik vond het leuk om hem met Moederlief, de Kleine mannen en mijn vriendin te zien. Wij hebben de Nederlandse versie gezien maar ik hoorde van een vriendin van een vriendin dat de Engelse versie nog grappiger is (Ze zei dat John Malkovich de stem van Dave heel goed doet en dat er best veel hilarische woordgrapjes zijn die je niet in het Nederlands hebt).

En wij hebben De Pinguïns van Madagascar in 3D gezien maar hij draait ook in 2D. Toch zou ik in dit geval wel de 3D aanraden want dat zorgt voor een paar coole effecten tijdens de film.

Algemene info

Carl de octopus
Dave de octopus

Regie: Eric Darnell en Simon J. Smith

Stemmen: Skipper (Johnny Kraaykamp jr.) Kowalski (Wiebe Pier Cnossen) Rico (Lucas Dietens) Junior (Pepijn Koolen) Dave (Tony Neef)

Speelduur: 92 minuten

The following two tabs change content below.

Tattoo

Tattoo houdt van films. Ze schrijft dan ook vooral over haar liefde voor films kijken en films maken. Binnenkort gaat ze aan de filmacademie studeren.

1 thought on “RECENSIE: DE PINGUINS VAN MADAGASCAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »