SRSCK

BEP Design + Winactie

Bij Srsck hebben we een voorliefde voor kleinschalige merken met unieke collecties. Wat is er leuker dan nieuwe merken ontdekken en in het bezit komen van een uniek kledingstuk, speelgoed of accessoire?

Stoere baggy broeken van Bep Design
Stoer en baggy (c) Bep Design

Bep Design is een jong en eigenwijs Nederlands broekenlabel voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Van elk broekje wordt slechts één exemplaar vervaardigd. De comfortabele broeken worden gemaakt van tweedehands shirts en stoffen. Dit staat, samen met de creatieve blik van eigenaresse Bianca Poppen, garant voor retro met een tikkeltje stoer.

Jong en eigenwijs (c) Bep Design
Jong en eigenwijs (c) Bep Design

De speelse broeken kunnen via de website van Bep Design gekocht worden en vanaf de zomer ook via de winkel van de buurt de Pijp.

WINNEN

Van Bep Design mogen we onze lezers één unieke supergave Kung Fu broek, maat 110, ter waarde van € 45,- weggeven. En zeg zelf, hoe tof is die?!! Hebben?

Win de stoere Kung Fu broek van Bep Design
Win de stoere Kung Fu broek van Bep Design

Wil je kans maken op je eigen stukje Bep Design? Like onze pagina op Facebook, deel de actie en vertel ons op Facebook of per mail wat je lievelingsstuk van Bep Design is en waarom. De leukste inzending wint. De actie loopt van 16 april tot 1 mei.

Helaas is deze winactie verlopen. Je kunt geen kans meer maken op de broek van Bep Design. Hou de Facebook pagina van Srsck in de gaten voor andere winacties, deze worden regelmatig gehouden.

Mrs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »