Kinderkleding tip: Aarrekid vanuit Finland

(c) Aarrekid, 2010

Aarrekid, 2010
Aarrekid

Ik heb een zwak voor kinderkleding. Ik vind kinderkleding veel leuker dan kleding voor “grote mensen” omdat je creatief helemaal los kunt: paarse panties met gele jurken, mutsen in de vorm van wortels en sjaals met katten oren, schattige prints, felle kleuren, alles kan en mag. Er zijn geen regels, geen do’s en don’ts, alles is blij, net als in Teletubbieland maar dan anders.

Aarrekid, SS13
Aarrekid, SS13
Aarrekid, SS13
Aarrekid, SS13

Zo ook bij het Finse merk Aarrekid. Aarrekid biedt ecologische kleding van hoge kwaliteit aan met vrolijke inventieve illustraties. Door het kleurgebruik van de illustraties doen de kledingstukken vintage aan. De speelse collectie is bedoeld voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Naast de geïllustreerde kledingstukken heeft Aarreveld ook basic kleding, zoals comfortabele zwarte broeken, in het assortiment. Perfect voor een stijlvolle mix!

Aarrekid
Aarrekid
Aarrekid, 2010
Aarrekid

Je kunt in Nederland kleding van Aarrekid onder andere kopen via webshop Guten Appetit.  Ik word in ieder geval vrolijk van dit merk, jullie niet?

The following two tabs change content below.
Frédérique houdt van mimosa, van films, van Frankrijk, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, nachttreinen, haute couture en van hotels. Ze zou het liefst voor altijd in een hotel wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »