Kinderkleding tip: Dandy Star vanuit Engeland

kindermerken

Dandy Star

Dandy Star is in 2004 ontstaan in Londen. Dit merk is vooral bekend om haar kindershirtjes met vintage prints waar menig ouder van mijn generatie voor smelt. Dit betekent vooral niet dat het bij de shirts ophoudt, Dandy Star heeft een heel breed assortiment kleding voor jongens en meisjes. Ze hebben zelfs kussens en mokken in de aanbieding voor het geval je kinderen alleen nog hun melk uit een matchende mok willen drinken!?!

luckydandy
Dandy Star a/w 2013

Mok of geen mok, ik was al verkocht bij het zien van de prints. Geen zwaluw, ster of anker gaat veilig aan mij voorbij en al helemaal niet op geweldig zachte shirts. Ja, want ook bij Dandy Star staan kwaliteit hoog in het vaandel en dat is te merken aan de gebruikte stoffen.

Dandy Star s/s 2013
s/s 2013

De vrolijke kleding is kleurrijk maar niet schreeuwerig fel waardoor het speels is maar toch stijlvol. Ik ben zelf vooral fan van de shirts omdat ze erg leuk zijn en van goede kwaliteit en je kunt er een basic outfit in een handomdraai mee opvrolijken.

Dandy Star s/s 2013
 s/s 2013

Wil je gewoon meer zien van het merk, dan kun je kijken op hun eigen site.

The following two tabs change content below.
Frédérique houdt van mimosa, van films, van Frankrijk, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, nachttreinen, haute couture en van hotels. Ze zou het liefst voor altijd in een hotel wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »