Kinderkleding tip: Jesse and James uit Engeland

Jessie & James
Jessie & James

Jessie en James werkten vroeger allebei in de ateliers van stijlicoon Vivienne Westwood. In de loop der jaren werd duidelijk dat het tussen Jessie en James zowel op persoonlijk als op creatieve vlak erg goed klikte. Kort na elkaar werden eerst hun kindje Billy en vervolgens hun eigen kledinglijn, Jessie and James, geboren.

Jessie & James
Jessie & James

Helaas is de kleding slechts tot 9 jaar verkrijgbaar. De labels willen onze schreeuw naar aandacht voor tieners maar niet horen 😉

Je herkent Westwood terug in de ontwerpen van de kinderkleding bij Jessie & James, voornamelijk door de Britse stempel en de aparte snit. De hoge mate van comfort en de hele degelijke materialen verraden de Engelse achtergrond!

jurk
(c) Jessie & James

Let ook op de campagnes van het merk, het zijn meestal bijzonder mooie fotoreportages. Daaraan zie je ook wel het haute couture verleden terug en de kennis van de mode industrie.

Kinderkleding van Jesse & James kun je o.a online kopen in de Minifox webshop bij onze Zuiderburen.

The following two tabs change content below.
Frederique
Frédérique is moeder van drie tieners en werkzaam als tekstschrijver en communicatiestrateeg in de culturele sector. Ze houdt van Frankrijk, van mimosa, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, haute couture, films en hotels (daar heeft ze een speciale liefde voor, ze zou het liefst in een hotel wonen.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.