Kinderkleding tip: Ula Lula vanuit Chili

kindermerken

Herfst - Winter 2013 (c) Ropita Ula Lula

Uniek kunstzinnig kinderkleding alarm!! Ropita Ula Lula, oftewel de kleding van Ula Lula, is een kleurrijk kindermerk uit Chili. Elk kledingstuk wordt handgemaakt in kleine oplagen. De collecties worden gemaakt voor jongens en meisjes tot ongeveer 8 jaar.

herfstwinter2013
Herfst – Winter 2013 (c) Ropita Ula Lula

De vrolijke en kunstzinnige collecties draaien om een mix en match principe. Alle kledingstukken zijn op elkaar afgestemd op een speelse eigenwijze manier. De grappige prints combineren leuk met de wijde effe kledingstukken. Ik ben zelf helemaal weg van de Patchwork legging! Met zo’n legging wordt de meest basic outfit nog gezellig.

Cape uit de basis collectie
Cape uit de basis collectie (c) Ropita Ula Lula

Ula Lula is opgericht door twee moeders uit Chili.  De ene is ontwerpster en de andere komt uit de marketing hoek. Ze begonnen de leuke kleren te maken voor hun eigen kinderen en dat werd al gauw Ula Lula, een klein kinderkleding label met een schattig piraten konijntje als logo. Ula Lula streeft ernaar hoge kwaliteit te leveren voor een klein prijsje.

zomerlente
Lente – Zomer 2013 (c) Ropita Ula Lula
Lente - Zomer 2013 (c) Ropita Ula Lula
Lente – Zomer 2013 (c) Ropita Ula Lula

Mocht je in de buurt zijn dan kun je een kijkje nemen in hun atelier annex winkeltje. Je kunt ook de kleding bestellen via de blog van Ropita Ula Lula.

The following two tabs change content below.
Frédérique houdt van mimosa, van films, van Frankrijk, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, nachttreinen, haute couture en van hotels. Ze zou het liefst voor altijd in een hotel wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »