SRSCK

Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You: Instagram Adventskalender Winactie

Twee collega-bloggers, Tamara en Roelfien hebben iets leuks bedacht: een Instagram adventskalender! Er doen 12 bloggers mee. Elke dag tot 25 december kun je bij één van ons iets leuks winnen. Wat ik heel tof vind aan deze bloghop is dat we heel verschillend zijn en dat zie je terug in onze give-aways. De ene dag kun je een mooi beauty product winnen, dan weer leuk speelgoed, en dan weer een DIY knutselpakket etc… Wat ook leuk is, is dat de winacties slechts 1 dag duren dus je weet al snel of je gewonnen hebt 🙂

Wat kun je vandaag winnen?

Srsck heeft een winactie op 15 december en eentje op 21 december dus houd ons in de gaten 😉 Vandaag kun je op onze Instagram een dvd winnen van Mariah Carey’s tekenfilm All I Want for Christmas is You. Helemaal perfect voor de kerst!

Mariah Carey kerstfilm

In deze familiefilm vertelt uitvoerend producente Mariah Carey over de avonturen van Mariah, een klein meisje met een grote droom: haar eigen puppy! Slaagt ze erin om haar ultieme kerstwens waar te maken?

Wanneer de kleine Mariah in de huisdierenzaak de schattige puppy Princess opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen!

Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is gebaseerd op het iconische kerstlied en het geliefde gelijknamige prentenboek. Met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen.

Uit haar immense discografie viste de popkoningin ook enkele andere pareltjes op, zoals de iconische song All I Want for Christmas is You en twee andere kerstklassiekers: Miss You Most (At Christmas Time) en Christmas Time Is In The Air. Mariah Carey krijgt het gezelschap van een waanzinnig getalenteerde, dynamische en charmante stemmencast met onder andere Breanna Yde (School of Rock, The Haunted Hathaways) als de kleine Mariah en Phil Morris (Smallville, Seinfeld) als Mariahs vader Bud.

Hoe doe je mee met onze adventskalender?

Om te winnen:

  1. Volg je Srsck en alle deelnemende bloggers op Instagram.
  2. Laat op Insta in een reactie weet dat je meedoet en tag één vriend/in die de give-away ook leuk zou vinden.
  3. That’s it! Fluitje van een cent 🙂

Op Insta zie je ook meteen welke blogger de volgende dag aan de beurt is in de adventskalender. Zo kun je dus van de een naar de andere hoppen. Vergeet niet: elke winactie duurt slechts 24 uur!

Succes!

9 thoughts on “Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You: Instagram Adventskalender Winactie

  1. Hahaha, als ik ergens een hekel aan heb is het dat liedje. Dus dan zal het wat betreft de DVD niet veel beter zijn.

    Wel een leuke actie. Alleen jammer dat niet instagrammers niet mee kunnen doen. 😉

  2. Ik zag iets dergelijks inderdaad al langs maar de winactie van vandaag laat ik even aan me voorbij gaan. Er zijn grenzen wat ik aan kan en Mariah Carey is daar één van haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.