Shop: Kunst voor de kinderkamer van Moon and Wood

originele cadeaus

Man on the moon (c) Moon & Wood

Toen we in Parijs waren vorige week ontdekten we leuke winkeltjes en nieuwe kindermerken (waar we zeker op terug zullen komen want…Oh la la Paris). Ook ontmoeten we de eigenares van wel heel bijzondere kinderkunst en waren we meteen fan van Moon & Wood. Eindelijk eens wat anders voor in de kinderkamer!

Dagobert Duck (c) Moon & Wood
Dagobert Duck (c) Moon & Wood

Originele vitrines

Zij maakt originele gepersonaliseerde vitrines met voornamelijk Playmobil poppetjes maar er zijn ook andere speelfiguren terug te vinden in de romantische vitrines. Het zijn kleine houten kastjes met een bepaalde scene achter glas. Ze zijn er in verschillende thema’s van Star Wars tot een pokerspel in een western sfeertje, je kunt het zo gek niet bedenken.

Detail Saloon (c) Moon & Wood
Detail Saloon (c) Moon & Wood

De kunstwerkjes van Moon & Wood zijn dan ook niet alleen geschikt voor kinderen, je kunt ze ook in een volwassen thema bestellen, er is er zelfs een van de beroemde douche scene uit Psycho van Hitchcock. Een vitrine van Moon & Wood zou ook geweldig dienst doen als origineel kraamcadeau!

(c) Moon & Wood
De fee (c) Moon & Wood

Je kunt de kastjes ergens neerzetten maar ook aan de muur hangen als een 3D schilderijtje. Je kunt de unieke exemplaren via Etsy kopen maar je kunt ook, nog leuker, een gepersonaliseerd exemplaar bestellen dat aansluit op jouw kleintje.

The following two tabs change content below.
Frédérique houdt van mimosa, van films, van Frankrijk, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, nachttreinen, haute couture en van hotels. Ze zou het liefst voor altijd in een hotel wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »