SRSCK

Shop: Benjamin Bengel

Weet je wat het verschil is tussen Benjamin Bengel en een willekeurige online speelgoedwinkel? Het is net zoiets als het verschil tussen de AH en de buurtsuper.

Pinguïn familie trekfiguur van Djeco
Pinguïn familie trekfiguur van Djeco

Ja online shoppen is handig, ja het kan midden in de nacht of wanneer het je maar uitkomt maar, noem me maar ouderwets als je wilt, ik vind een echt winkeltje toch vaak fijner. Waarom? Ik hou van de geur van een stoffig winkeltje en van een praatje maken met een enthousiaste verkoopster, van de persoonlijke sfeer van een klein winkeltje waar je soms zelfs nog een kopje koffie krijgt. Ken je die winkeltjes? Benjamin Bengel is er zo eentje. Ondanks het feit dat er een computerscherm tussen zit heeft dit winkeltje wel een persoonlijke sfeer. De geur van appeltaart. Dat.

Je kunt er duurzaam en creatief speelgoed kopen maar ook beddengoed, lampen, verzorgingsproducten, kraamcadeaus en meer. De merken die je tegen zult komen op Benjamin Bengel zijn o.a Djeco, Janod, Lilliputiens, Hape en Greentoys. Er staat op de site ‘Benjamin Bengel – Speelgoed, Lifestyle en Avonturen’ en dat is het inderdaad net. Je komt er niet alleen om te shoppen maar om te ontspannen, een beetje lezen, een beetje rondneuzen.

Kartonnen eenhoorn van Flatout Frankie
Kartonnen eenhoorn van Flatout Frankie
Bamboe kiepwagen van Hape
Bamboe kiepwagen van Hape

Benjamin Bengel is een manneke van 6 die, samen met zijn gezin, spannende avonturen beleeft. Elke twee weken kun je een nieuw verhaaltje over het vindingrijk jongetje lezen. Er staat nog meer leuks op het blog zoals columns en DIY projecten.

Benjamin Bengel heeft zelfs zijn eigen app: een heel lief Memory spel met leuke illustraties. De app is gratis en de moeite waard voor kleine bengels.

Loopauto van Baghera
Loopauto van Baghera
Bamboe knuffel Sir Rhino van Nature Zoo of Denmark
Bamboe knuffel Sir Rhino van Nature Zoo of Denmark

Ben je benieuwd naar het assortiment van Benjamin Bengel, dan verwijs ik je door naar het winkeltje (en meer!) van Benjamin Bengel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »