Shop: Op vakantie

Vacation, staycation, allemaal leuk als de vakantie-sfeer er maar in zit, toch? Wij hebben al even vakantie maar het vakantiegevoel was nog ver te zoeken. Er ‘moest’ nog van alles en er waren wat mindere persoonlijke situaties, nou ja…blegh…het vakantiehart zat er gewoon niet in.

Daar gaan we nu verandering in brengen want voor je het weet is de vakantie weer voorbij en dan heb je nog niet bijgetankt. Dat is nou ook weer niet bedoeling 😉

Wij kregen alvast een beetje het vakantiegevoel bij het zien van deze leuke items!Copy of SRSCK Tarieven

Van boven naar onder en van links naar rechts (ja haha volgende keer nummer ik de boel wel weer ;)): HQ Kitty Hawk vlieger via Texel Vliegerhuis, Beau Loves badcape via Orange Mayonnaise, Yporqué jumpsuit via Bling Sunday’s Best, Beau Loves pet via Bling Sunday’s Best, Mini Rodini zonnebril via Mini Republic, Mini Rodini badpak via Sama-Sama, Greentoys onderzeeboot via Prik met een Rietje, Kitsch Kitchen waterspuit camera via Bling Sunday’s Best, Hema waterpistooltjes, solar insect via Ditverzinjeniet, IJscolamp via A Little Lovely Company.

 

The following two tabs change content below.
Frédérique houdt van mimosa, van films, van Frankrijk, van de geur van gebakken knoflook, van de Middellandse Zee (‘haar’ zee want aan die zee is ze geboren), fotografie, musea, nachttreinen, haute couture en van hotels. Ze zou het liefst voor altijd in een hotel wonen.

Laatste berichten van Frederique (toon alles)

8 thoughts on “Shop: Op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »