SRSCK

Dochterliefs Dagboek #1: Het is weer herfst

IMG-20150919-WA0034

Hallo lezers,

Welkom bij deze nieuwe categorie: Dochterliefs Dagboek! Elke twee weken, op zondag, vertel ik hier over mijn week. Over de boeken die ik lees of wil lezen, de films en series die ik kijk of wil kijken, de kleding die ik draag of mooi vind, de liedjes die ik luister en juist niet, school en andere dingen! Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden.

Boeken

Momenteel lees ik het boek Truth or dare van Wieke van Oordt. Ik ben nu een beetje over de helft en ik vind hem super leuk! Ik ben heel benieuwd naar wat er gaat gebeuren. Het gaat over een meisje, Jessie, en die kan altijd zien wanneer iemand liegt. Ze mag/moet door die gave op een geheime missie.

Van Oordt Truth or darevp 3x.indd

Ik vind hem beter dan de andere boeken die ik in de zomervakantie heb gelezen: Verdoofd van Cis Meijer (het meisje in de hoofdrol is zooooo dom!!) en 3 zussen, 1 auto van Maureen Johnson (hun vader overlijdt en dan laat hij een auto achter en uiteindelijk komt die auto maar heel kort voor in het boek want uiteindelijk draait het allemaal over May die heel erg zeikt over alles).

Films en series

Ik kijk verschillende series op Netflix af en toe, maar ik heb deze week veel huiswerk gehad waardoor ik weinig heb gekeken. Mijn favoriete series zijn: Lost (dat vind ik de allerbeste serie ooit gemaakt), Pretty little liars en How i met your mother! En qua films heb ik geschreven over de 10 films die ik het minst leuk vind op srsck!

APLL

Kleding

Het is weer herfst en het is buiten meestal koud. Daarom draag ik de laatste tijd weer veel lange broeken en dikke truien! Ik houd zelf wel van hoodies, die draag ik de laatste dagen dan ook veel. En ook al heb ik in Frankrijk nieuwe slippers gekocht, ik draag nu vooral mijn Dr. Martens of mijn dikke sokken 🙂

trui

Liedjes

edw

De muziek waar ik op dit moment veel naar luister is dat van bijvoorbeeld The Filthy Youth. Ed Westwick is de zanger in die band en hij is mijn idool <3. Ik houd van muziek die een beetje een goede beat heeft of die lekker chill is.

De muziek die ik juist niet leuk vind is de muziek die de kinderen om me heen veel luisteren. Bijvoorbeeld van Taylor Swift of Ariana Grande. Hun liedjes vind ik niet zo leuk.

School

Ik zit nu in de tweede en ik vind het niet bepaald leuk. Ik heb veel huiswerk en mijn rugzak is zwaar! Ik ben wel blij met mijn nieuwe schoolspulletjes die je op de foto hieronder ziet 🙂

schoolspullen

Ik had een lok haar (tijdelijk) fuschia geverfd (recensie van dat spul en foto’s volgen snel!) en dat vonden ze op school maar raar maar ik vond het er zelf eigenlijk wel mooi uitzien. Ik wilde het eigenlijk al heel erg lang maar ik had 1 lok gedaan om te checken of ik het wel mooi vond en nu ik weet van wel ga ik binnenkort meer lokken verven!

Andere dingen

Zucht… School is vier weken geleden dus weer begonnen én de zomer is voorbij. Dat vind ik echt niet leuk omdat ik erg van de zomer (en van de vakantie!!) houd. Aan de andere kant vind ik herfst wel een mooi seizoen en..begon deze week mijn toneelles eindelijk weer. Ik zit al sinds ik klein ben op toneel en ik zou echt niet zonder kunnen dus ik was heel blij dat het weer begon!!

En ik weet dat het een beetje vroeg is maar ik kan niet wachten op Kerstmis! Ik ga een videocamera met microfoon vragen voor mijn nieuwe YouTube kanaal. Mijn vriendin I. en ik hebben sinds eind augustus namelijk een YouTube kanaal. Daar vertel ik binnenkort ook wel zeker over! En, wat gaan jullie vragen voor Kerst?

Ik hoop heel erg dat jullie het eerste artikel in de categorie Dochterliefs Dagboek leuk vonden 🙂 – Tot snel !

Liefs Dochterlief xx

4 thoughts on “Dochterliefs Dagboek #1: Het is weer herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.