SRSCK

Dochterliefs Dagboek #2: Mijn roze lokken!

dancinginthestreet

Hallo lezers,

Deze week was voor mij aan de ene kant heel druk, maar ik heb gelukkig ook een paar leuke dingen meegemaakt.

Liedjes

Ik heb deze week een liedje herontdekt. Zo’n liedje dat eerst heel bekend was en dat je dan vergeet. Dan hoor je het later ineens weer op youtube en dan denk je: ‘O, ja! Dat liedje!’ Dat heb ik deze week gehad met Pumped up Kicks van Foster the people! Ik heb hem nu al de hele week op repeat staan, haha 🙂 Ik vind heel veel liedjes van hen eigenlijk leuk.

Films

Deze week is er iets verschrikkelijks gebeurd lezers…de Netflix deed het niet!!! 😉

Het was heel zwaar, maar uiteindelijk deed hij het zaterdag gelukkig weer 😀 Hierdoor heb ik geen film gekeken op Netflix, maar een andere: Flatliners. Een hele oude film uit 1990 die volgens Moederlief helemaal te gek was…nou…ik vond hem echt heel erg stom! Hij was helemaal niet spannend!

flatliners

Ook heb ik vorig weekend the Scorch Trials gezien!!! Mijn vriendin Z. was helemaal speciaal voor het weekend uit Amsterdam gekomen zodat wij er naartoe konden gaan. Wij hadden namelijk het eerste deel samen gezien dus we wilden ook echt samen naar het tweede deel. Dat is dus gelukt. Het was een geweldige film, maar best wel eng! Één van mijn twee idolen speelt erin: Thomas Brodie-Sangster! Mijn andere idool heb ik vorige keer over verteld: Ed Westwick. Een recensie over the Scorch Trials zal ik snel voor jullie schrijven. Het was sowieso echt leuk dat Z. er was.

Een paar personages
Een paar personages

Series

Ik kijk nu eigenlijk alleen tv-programma’s. Namelijk TVOH (maar dat vind ik niet meer zo leuk) en K3 zoekt K3. Ja echt, dat vind ik gewoon heel leuk 🙂 Omdat dat tegelijk is, kan ik steeds K3 zoekt K3 niet kijken want Moederlief en Zoonlief willen TVOH kijken 🙁 Dus ik kijk K3 zoekt K3 op de laptop, wat soms best onhandig is. Ik ben echt benieuwd wie de nieuwe K3 wordt! Ik hoop dat Hanne sowieso één van de drie wordt, en Nora vind ik ook wel leuk. Wie vinden jullie dat het moet worden?

Nora links, Hanne rechts
Nora Gharib  links, Hanne Verbruggen rechts

Kleding

Ik ben heel erg blij lezers! Weten jullie mijn docs nog? Nou die waren heel erg versleten, ik vind het wel cool maar ik zou graag ook een ander paar willen. En die heb ik nu! Moederlief heeft me een super mooi paar gegeven, zwart met bloemen erop. Dit zijn ze:

docs

School

School is best wel zwaar, ik heb veel proefwerken die heel lastig zijn. Maar wat wel leuk is, is dat mijn allerbeste vriendin I. en ik ons gaan inschrijven voor een dansoptreden op school! Het hoort bij een Sinterklaasfeest, ik zal jullie erover laten weten zodra het repeteren begint.

Andere dingen

Deze week heb ik vooral heel veel geleerd en in het weekend gechilld. Ook heb ik vandaag roze lokken in mijn haar gedaan. Vorige keer had ik maar één lok gekleurd, en deze keer zes! Ik zal vlug een recensie voor jullie schrijven want deze chalk is echt wel handig 🙂

rara

Ook begint mijn kamer echt leuk te worden. We zijn eind augustus verhuisd en ik heb nu een hele grote kamer op zolder (eerst had ik juist een hele mini-kamer) maar het is nog niet helemaal ingericht maar het begint nu dus echt superleuk te worden. Ik heb een thema gekozen voor mijn kamer en dat is…Kijk maar op de foto hierboven, dat is een stukje van mijn muur…wat denken jullie dat het thema is? …volgende keer vertel ik jullie hier mee over!

Liefs Dochterlief xx

6 thoughts on “Dochterliefs Dagboek #2: Mijn roze lokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.