SRSCK

Dochterliefs Dagboek #3:

Lief dagboek,

Deze week had ik vakantie! Ik heb van alles gedaan, maar de laatste paar dagen vooral gechilld. Vandaag ging ik even lekker op mijn Fatboy op het balkon chillen met een muziekje. Het was lekker weer. Echt het vakantiegevoel!! En..huiswerk gemaakt, want er was superveel huiswerk voor na de vakantie!

Boeken

valsspel

Deze vakantie heb ik twee boeken moeten lezen voor school. Vals spel van Miriam Mous en Promille van Helen Vreeswijk. Vals spel vond ik een heel voorspelbaar en saai boek. Zeker geen aanrader. Promille ben ik net begonnen, en als je van drama houdt, is ie tot nu toe wel leuk. Alleen ik houd niet van drama 🙂

Films

Mijn broertje bij de affiche van Pan
Mijn broertje bij de affiche van Pan

Deze week ben ik twee keer naar de bios geweest! 1 keer met Moederlief en mijn broertjes en 1 keer met mijn vriendin A.  Met Moederlief, Zoontjelief en Krumlov ging ik naar de film Pan. Er komt een recensie over, maar ik vond hem helemaal gewéldig! Met m’n vriendin A ging ik naar Vacation, en die vond ik wel grappig! Daar komt ook een recensie over.

Liedjes

Oké, ik heb een ongelofelijk weirde muzieksmaak. In m’n playlist op Spotify komt er soms een nummer van bijvoorbeeld The Pretty Reckless na een nummer van bijvoorbeeld Belle & Sebastian :). Ik heb deze vakantie dan ook vooral naar hun muziek geluisterd. The Pretty Reckless vind ik super gaaf omdat hun nummers een goeie beat hebben. Sommige nummers sla ik over, die vind ik net iets te duister. De zangeres van The Pretty Reckless is Taylor Momsen.

Taylor
Taylor Momsen

Ik vind haar super mooi, maar ze is wel heel anders dan eerst! Ze speelde het kleine meisje uit The Grinch en ze is ook bekend uit Gossip Girl. Belle & Sebastian hebben hele chille muziek, alhoewel, ik ken maar een paar nummers van hen. Ik heb Spotify dus gedownload op m’n mobiel, en ik vind het best onhandig omdat je niet zelf de nummers kunt kiezen! Maar als je even alleen een playlist wilt luisteren, is het wel handig.

Andere dingen

Deze vakantie ben ik veel buiten geweest de eerste dagen. Ik heb veel gefietst en soms ook gewandeld. We wonen vlakbij het strand, dat is altijd wel chill. En dus naar de bios. En ik heb veel afgesproken met mijn vriendin I. omdat we filmpjes gingen opnemen voor onze YouTube kanaal. Dat was ook superleuk.

Maar de laatste paar dagen heb ik alleen maar gechilld! Gewoon de hele dag lekker in m’n kamer of op het balkon gezeten met muziek en lekker eten. Ik ben gek op Milka Oreo en het was vakantie dus…. 🙂 Oh ik ben helemaal vergeten jullie te vertellen over mijn kamer. Nou ja, volgende keer maar! Hadden jullie vorige week het thema wel geraden? (het was Frankrijk!!) En vanavond had mijn moeder een van mijn lievelingsgerechten gemaakt omdat we morgen weer naar school moeten. Spaghetti met spekjes!

20151025_195630

O, en…huiswerk! TUM TUM TUUUMM!!! Huiswerk in de vakantie! Ook nog eens heel veel! Jongens, het is toch vakantie? Wat vinden jullie daarvan?

Nou, dat was het wel voor deze week. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer 🙂

Liefs xx

2 thoughts on “Dochterliefs Dagboek #3:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.