SRSCK

TOP 10 LEUKSTE HAARSTIJLEN OM TE MAKEN MET JE BFF!

Geschreven door Little Miss

Supervet veel te moeilijk kapsel op de catwalk van Alexander McQueen in 2010
Wow! Super moeilijk haar (c) Alexander McQueen 2010

Haarstijlen maken met je BFF vind ik super leuk maar je weet natuurlijk niet altijd hoe het moet! Zelf heb ik heel lang haar maar je kunt met elke haar lengte vrolijke of stoere kapsels maken hoor! Ik heb 10 super leuke haarstijlen verzameld met de instructies erbij. Of gewoon als inspiratie. Veel plezier ermee!

Vlechtjes in een knot

Vlechtjes in een knot (c) Elle.fr
Vlechtjes in een knot (c) Elle.fr

Om deze gave haarstijl te kunnen maken moet je 8 a 10 kleine vlechtjes op verschillende plekken maken. Breng ze allemaal samen bovenop je hoofd en zet ze vast in een knot met een elastiekje. Laat één vlechtje loshangen als je dat mooi vindt. Deze haarstijl ziet er supergaaf uit maar is eigenlijk heel makkelijk om te maken!

Opgestoken dubbele vlecht

Dubbele vlechtknot (c) For me, for you
Dubbele vlechtknot (c) For me, for you

Deze mooie haarstijl maak je zo: je verdeelt het haar in twee gelijke delen. Maak in elk deel een vlecht. Bind de vlechten aan elkaar en doe ze daarna om je hoofd heen. Als je hier niets van snapt kun je ook gewoon kijken op For me, for you 😉

Kattenoortjes

Katten oren (c)
Katten oren (c) makeuptutorialvideos.com

Wat is er grappiger dan kattenoortjes bij je BFF maken? Als je dat wilt doen, hier de instructies: Eerst pak je een pluk haar en breng je die naar de zijkant. Dan maak je daar twee plukjes van en draait ze om elkaar heen. Hierna draai je het haar tot het een soort bolletje word. Daarna pak je een plat stukje haar en doet die daar weer omheen. Zet het oortje vast met speldjes en doe hetzelfde aan de andere kant!

Dit meisje op het filmpje hieronder doet de kattenoren heel anders! Zij doet soort van vlechten in pijpragers. Ja, ik weet het: het is eigenlijk om pijpen schoon te maken en zij heeft roze haar maar het is toch wel grappig!

Rebelse coole vlecht

Twee fishtail vlechten (c) totalbeauty.com
Twee fishtail vlechten (c) totalbeauty.com

Deze stijl kan er ook vet gaaf uitzien met half lang haar! Het is wel het makkelijkst om het echt met je BFF te doen omdat het moeilijk is om het bij jezelf te doen. Het was wel grappig want ik vond het op een vissengraat lijken en het heet dus ook de fishtail braid!

Op Totalbeauty kun je stap voor stap zien hoe je het moet maken. Op de foto hieronder zie je Rihanna met 1 zo’n vlecht. Dat is ook heel leuk, niet?

Rihanna via How cool is her hair
Rihanna via How cool is her hair

Simply cool

Simpel mooi (c) Journal des Femmes
Simpel mooi haar via Journal des Femmes

Soms is lekker simpel ook leuk, toch? Daarom heb ik deze best normale maar wel vet leuke haarstijl in mijn top 10 lijst! Om deze leuke haarstijl te maken moet je een simpele hoge halve staart maken.

Strik in je staart

Op dit filmpje kun je zien hoe je een strik kunt makenin je paardenstaart. Ik vind de Lady Gaga strik niet echt cool maar deze is echt schattig. Vinden jullie niet?

Twee mooie vlechtjes

Twee vlechtjes via Caroline Daily
Twee vlechtjes via Caroline Daily

Ik heb veel stijlen met vlechten maar deze zijn echt mooi! Om deze te maken moet je één vlechtje op je hoofd beginnen en naar beneden vlechten. Dan maak je een ander vlechtje aan de zijkant en die breng je net als de ander naar de achterkant van je hoofd. Dan kun je ze met een haarspeldje aan elkaar binden en klaar! Ik heb deze stijl gevonden op de site van Caroline Daily en daar kun je nog veel meer hele toffe haarstijlen vinden, ook voor kort haar en krullen en nog veel meer.

Victory Rolls

Overwinningsrollen (c) Grace and Braver
Overwinningsrollen (c) Grace and Braver

Dit is eigenlijk Rock en Roll haar van vroeger maar ik vind het wel heel erg stoer eruit zien! Je moet een stuk van je haar nemen en dat oprollen. Dat zet je dan vast met een speld. Dan pak je een tweede stuk, je doet hetzelfde. Klaar! Dat klinkt wel wat makkelijker dan het is dus je kunt ook op de site van Grace and Braver kijken. Zij heeft ook nog meer haarstijlen uit de jaren 40 en 50!

Hartjesvormig haar

Hartvormig haar (c) Ruru Victoria
Hartvormig haar (c) Ruru Victoria

Eigenlijk is dit weer vlechtjes haar maar dan wel in hartjesvorm. Wel leuk als het Valentijnsdag is bijvoorbeeld! Hoe je het moet maken zie je denk ik wel maar als je het stap voor stap wilt zien met foto’s kun je op de website van Ruru Victoria kijken!

Faux Mohawk

Een faux Mohawk is leuk voor kort haar en lang haar. Je hebt allerlei varianten, zo kan het krullerig of juist wat steiler of heel hoog zoals Eva Simons of juist wat platter. Op het filmpje zie je hoe je een krullerige faux Mohawk moet maken. Check ook het hondje achter haar, té cute!! 😉

Dat waren dan mijn top tien leukste haarstijlen. Kennen jullie ook toffe haarstijlen? Laat het me dan even weten dan kan ik die ook uitproberen met mijn BFF!

1 thought on “TOP 10 LEUKSTE HAARSTIJLEN OM TE MAKEN MET JE BFF!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.