SRSCK

Top 10: Moeder quotes, citaten en spreekwoorden

Het is bijna moederdag, tijd voor leuke moederdag quotes dus. Ik heb jullie al eens verteld dat ik mijn moeder niet meer heb. Op moederdag mis ik haar dan ook driedubbel. Ik ben wel ontzettend dankbaar dat ik haar 30 jaar lang om me heen heb mogen hebben.

Ja, soms kon mijn moeder enorm zeuren, of werd ze boos op me ergens om (en had ze meestal ook nog eens, heel irritant, gewoon gelijk), soms gaf ze ongevraagd advies, maar altijd was ze er voor mij wanneer ik haar nodig had en luisterde ze urenlang naar al mijn gebabbel – ze hield onvoorwaardelijk van mij (wat voor fratsen ik ook uithaalde), ze liet me allerlei handige dingen zien, gaf mij vaak het goede voorbeeld en ze leerde me op mijn eigen benen te staan. Kortom, moeders zijn echt een topuitvinding 🙂

Te ere van alle moeders op de wereld, heb ik tien van de mooiste moeder quotes (eh.. en citaten/spreekwoorden/songteksten) bij elkaar gezocht.

moederdag citaten

elaine

moederdag quotes

ohmother

leuke moederdag quotes

quote moeders

dearmama

quotes moeders

stevie

peterpan

leuke moederdag quotes

Ken jij nog leuke moederdag quotes? Laat ze dan achter in de comments!

4 thoughts on “Top 10: Moeder quotes, citaten en spreekwoorden

  1. Mooie quotes hoor. En ik sta ook altijd wel even stil bij de mensen die geen moeder (of vader, bij Vaderdag) meer hebben of hen om misschien heel andere redenen niet meer zien.

  2. Snap dat dat moeilijk is, sterkte voor jou op moederdag! En inderdaad maar lekker genieten van je eigen kinderen én van de mooie herinneringen aan je moeder.

  3. Door mijn werk veel te maken met copyright issues, dan ben je er voorzichtiger mee dan mensen die er nooit wat mee te maken hebben en daardoor ook minder verstand ervan hebben. Ik denk dat het 9 van de 10 keer niet slecht bedoeld is maar meer uit onwetendheid voorkomt. Ik heb de gekste dingen meegemaakt wat dat betreft. Ooit bijv. een foto gekregen van een marketing medewerkster van een heel groot hotelketen, ging ik de foto voor de zekerheid even checken, bleek ze die van Pinterest te hebben afgehaald en het was een foto van een hotel van een concurrerend hotelketen!! Toen ik haar erop aansprak zei ze ‘nee hoor, die mag ik gebruiken, die heb ik gewoon van Pinterest’. Eeeeeeh?! En een andere keer moest ik artikels nalezen en goedkeuren voordat ze geplaatst werden op een (behoorlijk bekend) internetsite – toen kreeg ik een foto te zien waar ik zelf voor de styling had verzorgd! Ik herkende de foto natuurlijk meteen en vroeg de schrijfster hoe ze eraan kwam, had ze het ook van Pinterest en dacht ze ook dat als het van Pinterest kwam het vrij te gebruiken was :/ Dus ja, veel onwetendheid op dat domein denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.